Karib-tenger kalózai: a rajongók visszakövetelik a Johnny Depp-féle Jack Sparrow-t [VIDEO]

MOZI HÍREK – Mindeközben Johnny Depp az ausztráliai queenslandi gyermekkorház beteg gyerekei arcára csal mosolyt egy speciális videochaten keresztül.

Óriási volt a felháborodás rajongók részéről, amikor kiderült, hogy egy olyan „csajos” Karib-tenger kalózai készül, amelyben Johnny Depp helyett Margot Robbie alakítja majd a film főszerepét. (Vélhetően egy teljesen másik, női kalózkapitány szerepében.) Nagyon sokan kerek-perec kijelentették, hogy köszönik szépen, akkor ők ebből az új filmből (amely csak részben „folytatás”) már nem kérnek. Egy másik film is készül egyébként, amelynél még nem világos, hogy Depp szerepet kap-e benne, de madarak azt csiripelik, hogy az pedig reboot lesz, így a sztár nagy eséllyel arról is lecsúszik.

A készülő filmek körüli, jelenlegi elég nagy zűrzavarban egyre többen követelik vissza Johnny Deppet Jack Sparrow kapitány szerepébe, legalább a készülő projekt egyikébe, de ha lehet, mindkettőbe. Sokan úgy tartják: Johnny Deppet teljesen igazságtalanul rúgták ki a házassági és válási botránya miatt, ami különösen amiatt kezd egyre „érdekesebbé” válni, hogy Amber Heardnek a volt házasságukkal kapcsolatos bizonyos kijelentései enyhén szóval is megkérdőjelezhetőek. Többek között ilyen tweeteket is olvasni:

„Egyszerű… Ha az új Karib-tenger kalózaiban nincs Jack Sparrow kapitány, nincs Johnny Depp, akkor nem nézem meg és kész!”

Ezt az egyszerű tweetet rengeteg más fan is újratweetelte és hasonló válaszokat is generált. Még érdekesebb Vincent Marcus tweetje, aki – miközben örül Margot Robbie szerepeltetésének és elismeri a színésznő tehetségét, ugyanakkor Depp mellett is kiállt.

„Nagyon örülök Margot Robbie-nak, hogy megkapta a Karib-tenger kalózai szerepét! Szuper lesz benne! Ugyanakkor, ugye abban mind egyetértünk, hogy Johnny Deppnek attól még mindig el kellene játszania Jack Sparrow szerepét, mert a hazug felesége mindenféle valótlanságot össze-vissza kitalált és majdnem tönkretette Johnny életét?”

Ami az utóbbi vádakat illeti, Amber Heardról van szó, aki még 2018-ban megvádolta azzal Deppet a Washington Postban, hogy Depp bántalmazta őt. Bár a sztárt nem nevezte néven, de a Disney a cikk megjelenése után rúgta ki a sztárt. Johnny Depp nem hagyta annyiban: rágalmazási pert indított volt felesége ellen, azt is állítva, hogy az egész pont fordítva volt igaz: Amber Heard bántalmazta Deppet, az egyik ujjának egy részét le is marcangolta. Az egyre csúnyább ügy nemrég olyan fordulatot vett, amely mintha Deppnek adna igazat: egy hangfelvétel alapján Amber Heard verte és sértegette a sztárt, azzal kérkedve, hogy úgysem hisz majd neki senki, ha ezt másoknak is előadja. Bár ezt a felvételt nem sikerült a bíróságon bizonyítékként felhasználni, viszont emiatt rengeteg rajongó kezdte követelni, hogy Depp ismét visszakapja a szerepét, Amber Heardet pedig rúgják ki a soron következő Aquaman filmből.

Mindeközben Johnny Depp, aki egyébként is már többször szerepelt hasonló, gyerekekhez kötődő eseményeken, ezúttal az ausztráliai Queenslandban lévő gyermekkórház súlyos kis betegeinek csalt mosolyt az arcára egy videochaten keresztül, oly módon, hogy beöltözött Jack Sparrow kapitánynak és gyerekekkel kedvesen viccelődve válaszolt a kérdéseikre.

Egy gondolat erejéig érdemes visszatérni Vincent Marcus megjegyzésére: vajon mekkora páros is lehetne a filmvásznon az egyébként tényleg rendkívül tehetséges Margot Robbie (a Ragadozó madarak kudarca sem rajta múlott, a Volt egyszer egy Hollywoodban pedig hatalmasat alakított Sharon Tate szerepében, de a Botrány című filmben is hibátlan volt ) és a szerepből való pár év „pihenés” óta talán új erőre kapott Johnny Depp, mint Jack Sparrow?

Forrás: MoviewebMovieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu