Menu

PlayStation Plus: a júliusi játékok

A Sony feladta a szerda délutáni bejelentést (így kell a tradíciót alaposan felrúgni), és most inkább hétfőn, korábban bejelentették, hogy mit kapunk.

A PlayStation Plus tíz éves. Voltak jó és rossz pillanatai is, utóbbi főleg ebben az évben, látván, hogy csak két játékot adtak, és azok között volt pár megkérdőjelezhető minőségű cím. De ez egyfajta kötelező rossz: enélkül nincs lehetőség a PlayStation 4-en online multiplayerezni (kivéve pár free-to-play játékot).

De lássuk, hogy mik azok a játékok, amik július 7-étől augusztus 3-áig elérhetőek lesznek. Az első cím főleg az amerikai közönségnek fog kedvezni, ugyanis egy sportjátékról van szó: a Take-Two (2K) alkotásáról, az NBA 2K20-ról van szó. Ez hazánkban azért erősen rétegjátéknak mondható, mert azért Magyarországon finoman szólva sincs akkora keletje az amerikai kosárlabdának, mint a tengerentúl.

Ez eddig talán valamelyest csalódás, nézzük a második játékot: Rise of the Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration. Tehát a Tomb Raider reboot trilógia második részének PlayStation 4-es kiadása, ami egy évvel az Xbox One/PC verzió után jelent meg (akkortájt ugyanis a Square Enix elég eőrsen a Microsoft felé húzott…). Valószínűleg a Sony itt vicces akart lenni, mert Lara Croft 20. évfordulóját ünnepelték a PlayStation 4-es verzióval, ezt pedig odaadják a PlayStation Plus tizedik évfordulójára.

Van egy harmadik játék is, az Erica. Nos, végre nem csak két játékot ad a Sony. Ez egy filmes élményt próbál videojátékkal kombinálni, amiben a játék címében is olvasható hölgy a rémálmaival küzd, ugyanis folyton arról álmodik, ahogy az édesapját meggyilkolták. Ezeken túl lesz egy ingyenes PlayStation 4-es téma, amivel a PlayStation Plus tizedik évfordulóját ünneplik. Ez nemsokára korlátozott ideig a PlayStation Store-on elérhető lesz.

Felköszöntés a végére: Isten éltessen, PlayStation Plus. Remélhetőleg a PlayStation 5 beköszöntével talán végre javulni fog a játékkínálat, mert azért az előfizetők megérdemlik a jobb játékokat. (Vagy talán többet, mint kettő.)

Forrás: PS Blog

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu