A Dreams VR-támogatással gazdagodhat júliusban [VIDEO]

Innentől nagyon úgy tűnik, hogy VR-al is megcsodálhatjuk majd mások Dreams-kreálmányait, s alkothatunk magunk is a virtuális valóságban – Dreams VR-támogatás. Kell ennél több?

A Dreams ugyanis VR-támogatás hozzáadására készül egy ingyenes patch-el július 22.-én, jelentette be a Sony Interactive Entertainment és a fejlesztő Media Molecule.

 

Íme a legfontosabb részletek a Dreams VR-ról, egyenesen a PlayStation Blog-ról:

„Hamarosan játékosként és alkotóként is belekóstolhatsz majd a Dreams VR-élménybe, mégpedig az All Aboard VR-bemutatónkon keresztül, ami segít majd mindenkinek eligazodni az új opciók között. A DreamShaping-ben új Tutorial programok válnak elérhetővé, ahol a mindig segítőkész programozók segítenek alkotni a játék virtuális valóságában.”

„Ha a Create Mode lehetőségeit nézzük, a szobrászat lett a leginkább lenyűgöző: PlayStation Move irányítóval szabadon dolgozhatsz, teljesen elmerülve az alkotás folyamatában. Természetesen nem kell majd ahhoz VR, hogy VR-ra alkoss, és VR eszközök nélkül is profitálhatsz majd ebből a frissítésből. Rengeteg új eszközt bocsátunk a játékosok rendelkezésére, és elmélyítjük az accessibility lehetőségeket új kényelmes móddal, állítható írás erősséggel, álló, statikus égbolttal s még sok mással mellyel az alkotást annyira nagyszerűvé tehetjük, amennyire csak tudjuk.”

 

Lesz itt virtuális céllövölde, vagy virtuális múzeum is, melyek mind-mind bejárhatóak és játszhatóak lesznek, sőt, a csapat arra buzdítja játékosait, hogy hozzák létre a saját verzióikat az ő ötleteik alapján.

A játékosokra lesz bízva, hogy az általuk kreált dolog VR-ra szánt élmény-e, azonban lesz egy pontozási rendszer, amelyen értékelhetjük és láthatjuk hogy melyik cucc mennyire VR-kompatibilis kényelmi szempontból nézve.

„Rendkívül izgatottak vagyunk a tekintetben, hogy miket fog a közösség alkotni a VR-al, nagyon sokat foglalkoztunk ezzel azért, hogy a legjobb eszközöket adhassuk a kezükbe.”

A Dreams elérhető PlayStation 4-re.

Jöjjön a VR-támogatás előzetese:


Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu