Crash Bandicoot 4: It’s About Time: mégsem lesznek mikrotranzakciók?

A fejlesztő megígérte, hogy nem fog az Activision Blizzard ezen extra pénzt keresni… a megjelenéskor.

Tegnap még arról írtunk, amit a játék Microsoft Store oldalán láttunk: ott ugyanis azt tüntették fel, hogy lehetőségünk lesz játékon belüli vásárlásra, azaz mikrotranzakciókkal felvértezve törheti a dobozokat a gatyás erszényes. Ez pedig a fejlesztőknek, a Toys For Bobnak is felhívta a figyelmét, és gyorsan a Twitterre ment, hogy tisztázza a helyzetet.

Szerintük félreértések adódtak a Crash Bandicoot 4: It’s About Time körül a mikrotranzakciók miatt, és kristálytisztán (szóvicc emojival, hallatlan – igaz, a Crash 2. és 3. részében a kristálygyűjtés anno fontos volt a pályák minimum teljesítéséhez…) kifejezték: NEM LESZNEK mikrotranzakciók az új Crash Bandicoot játékban, továbbá mindegyik digitális vásárláshoz (ez jelen esetben sajnos csak a PlayStation Store-t és a Microsoft Store-t takarja…) mellékelik a Totally Tubular skineket Crashnek és Coconak.

Mint mindig, itt is kétkedünk. Mi van akkor, ha UTÓLAG jön a kizsákmányoló monetizáció? A Crash Team Racing Nitro-Fueled is pontosan ugyanezt tette, és az Activision Blizzard lehet, hogy az új játék sikeres értékesítési adatain felbuzdulva itt is telibe kaphatja a játékosokat, hogy egy későbbi frissítéssel így rontsák el az addig talán igencsak kiemelkedő összképet, mert mostanában a kiadóknak nem elég egy AAA játék megvétele, mert a legtöbbhöz DLC-ket és mikrotranzakciókat adnak (persze vannak kivételek!).

A Crash Bandicoot 4: It’s About Time a Crash Bandicoot 3: Warped közvetlen folytatása lesz. Dr. Neo Cortex és Dr. Nefarious Tropy kimenekült az interdimenzionális börtönből, és ezzel a tér-idő kontinuumot is sikeresen taccsra vágták. Emiatt Crash és Coco megint nekiáll világot menteni. Most manipulálhatjuk az időt, fejreállíthatjuk a világot, és a valóság határait is feszegethetjük az új kvantummaszkokkal. Mindegyik képességére szükség lesz, de az egyesítésükkel lehet a multiverzumot helyreállíthatni. Több pálya, új képességek, több játszható karakterek, alternatív dimenziók és merész bossfightok várnak ránk.

A Crash Bandicoot 4: It’s About Time október 2-án jön PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Talán egy év múlva jön a Nintendo Switch és PC port.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu