Crysis Remastered: „krízis” van a kiszivárgott videók miatt, eltolták a megjelenést!

Pedig már nem is kellett volna sokat várni a Crysis Remastered játékmenetének hivatalos leleplezésére…

A Crytek konkrétan azzal indokolta meg a halasztást, hogy ők is felfogták: a játék rajongói a lehető legjobb minőségben vágynak a ráncfelvarrott kedvencükre, és ők a maguk részéről ennek az elvárásnak teljes egészében meg akarnak felelni. Ami marketing bullshitről lefordítva azt jelenti, hogy a fejlesztőcsapatnak leesett a húszfilléres, hogy a gyakorlatilag az eredetinél szinte rosszabb minőségű „remastered” játék (melyet állítólag a konzolos verziókról „alakítottak át” – már amennyire ezt annak lehet nevezni) alaposan kiverte a biztosítékot a gamer társadalomban, így jobbnak látták, ha elhalasztják a megjelenést. Mindenesetre vicces, hogy a látottakra inkább a „Crysis Demastered” cím lett volna a jellemző. Kiszivárgott egyébként a Nintendo Switch verzió is, azt itt láthatjátok:

Jó hír tehát, hogy a csapat most letette a nagyesküt, hogy a pocsék fogadtatás láttán a premier előtt mindent megtesznek azért, hogy a látványon javítsanak. Mivel a halasztáshoz semmilyen konkrét információt sem mellékeltek, így most megint nem tudni, hogy a Crysis Remastered mikor fog megjelenni, mindössze annyit tudni, hogy PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is érkezik. Annyit azért hozzátettek, hogy néhány hétig halasztják el valószínűleg a megjelenést, így július 23 helyett nyár végén vagy szeptember elején várhatunk rá.

Az eredeti Crysis 2007-ben jelent meg és akkoriban a számítógépes grafika csúcsának számítottak az ott látottak, viszont olyan áron, hogy nem volt az az atomerőmű, amelyen normálisan, szaggatásmentesen futott volna a játék. Persze, 13 év sok idő, így a Crytek arra a döntésre jutott, hogy mai szintre húzza fel az eredeti sci-fi elemeket tartalmazó, magányos kommandós FPS-t, amely ugyan túlzottan eredeti történetet nem tartalmazott, de kellemes színfoltja volt a hagyományos shootereknek. Ha kíváncsiak vagytok rá, az eredeti játék retrotesztjét itt olvashatjátok.

Tehát egylőre nem világos, konkrétan mikor fog megjelenni a Crysis Remastered, csak azt, hogy PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is érkezik – utóbbira már elő is lehet rendelni.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu