Dead by Daylight: Piramisfej hátsója nagy port kavart

A félelmetes Silent Hill-karakter, Piramisfej nem rég érkezett meg a Dead by Daylight aszimmetrikus horrorjátékba. Pyramid Head eljövetele azonban nem volt minden botránytól mentes, habár olyasmin akadtak ki a fanok, amire a legkevésbé sem számítottunk: a horror ikon fenekének méretén. A jellegzetes karakter eljövetele az egyik leginkább várt crossover volt a Behavior Interactive játékában, de a botránynak köze sincs a gameplay-hez.

Sokaknak feltűnt a karakter jól kihangsúlyozott, formás eredeti hátsója, melyet ezúttal egy az egyben lelaposítottak a mészároson, ráadásul ronggyal fedték el.

Felettébb nagy csalódás ez mindazok számára, akik szerint ez volt a figura legjellemzőbb és legfontosabb vonása.

A Behavior Interactive tagadja, hogy változtattak volna Piramisfej hátsó felén. Szerintük az továbbra is szép telt, kerek, s semmiképpen sem lett kisebb az előkészületek során vagy a megjelenés óta.

Ugyanaz a Mathieu Cote, a Dead by Daylight rendezője azt is elmondta a Polygon-nak, hogy semmin sem változtattak a karakteren, annak kötényétől eltekintve. Ez persze azt a benyomást keltheti, hogy valamin változtattak a ruházat alatt is, pedig nem.

„Azt gondoltam, hogy 2020 ennél már nem lehet rosszabb, erre lekicsinyítették Piramisfej fenekét a Dead by Daylight DLC-ben. Mikor lesz már ennek vége?”

 

A popó-tragédia főszereplője, Piramisfej először a Silent Hill 2-ben tette tiszteletét, ahol is a főhős bűntudatának és szégyenérzetének metaforája volt. A Dead by Daylight-ban képes kivégzéseket végrehajtani hatalmas pengéjével, s árkokat ásni, illetve kivédeni a túlélők támadásait vele. A közösség elégedett egyébként a karakter ábrázolásával, s ezt a verziót el is nevezte Daddy Pyramid Head-nek, azaz Piramisfej Apucinak.

Tehát most már fellélegezhet minden rajongó: mégsem történt változtatás szeretett karakterükön.

A Silent Hill fejezet elérhető lett a Dead by Daylight-hoz, és lehetővé teszi, hogy Cheryl Mason-ként játszunk túlélőt, avagy Pyramid Head bőrébe bújjunk, mint őt üldöző gyilkos.

 

Piramisfej más legendás horror franchise-ok karakterei mellé lépett így be, olyanok mellé mint Amanda Young a Fűrészből, Michael Myers a Halloween-ből, és Freddy Krueger a Rémálom az Elm utcában-ból.

A Dead by Daylight elérhető PC-n a Steam-en keresztül, valamint PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switch-en.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu