BREAKING: Végre kitudódott a PlayStation 5 ára és megjelenési dátuma! [VIDEO]

Végre-valahára megérkezett a bejelentés a PlayStatation ára kapcsán és megvan a boltokba kerülés időpontja is!

Nem is nagyon ragozzuk tovább, mivel tudjuk, hogy minden olvasónk a kész tényekre kíváncsi! A Sony végre bejelentette, hogy a PlayStation 5 egészen pontos 499 dollárba, illetve euróba kerül, az optikai meghajtó nélküli PlayStation 5 Digital Edition pedig 399 dollárba/euróba fáj majd először az USA, Japán, Kanada, Mexikó, Új-Zéland, Dél-Korea régiókban november 12-től, Európa más régióban és nálunk is azonban várni kell rá 2020. november 19-ig, hogy kapható legyen. A hivatalos hazai fogyasztói árakra még várunk, bár már többféle hír is terjengett az ár körül, többek között a Konzolvilág nevű bolthálózat is egy azóta megcáfolt árakra hivatkozott.

A Microsoft egyébként már a múlt héten kibökte, hogy milyen áron árusítja majd a konzoljait, szóval most azok, akik nem elvakult rajongók, filózhatnak, hogy ki melyik kiadó gépét szeretné megvásárolni.

Mit gondoltok az árakról? Ennyivel számoltatok? Szerintetek korrekt a PlayStation 5 ára? Melyik konzol tűnik szerintetek a jobb választás? Írjátok meg kommentben!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu