A Star Wars 1313 ismét felbukkant, szívfájdító képekkel

Ugyan a Star Wars 1313 sajnos törlésre került, mégsem tette magát túl rajta mindenki. A rajongók máig álmodoznak róla milyen lehetett volna alámerülni a Star Wars alvilágába egy Uncharted-jellegű játékban.

Habár úgy néz ki, hogy a gamet magát már sosem próbálhatjuk ki, most azonban érkezett néhány kép a játék egy korai verziójából, csak hogy még jobban fájjon a dolog.

Coruscant bolygója egy demó képein

Az összes előző évtizedben törölt játék közül talán ez keltette a legnagyobb felháborodást, s habár a Star Wars Jedi: Fallen Order némiképp enyhített a fájdalmon, a dolog azért mégiscsak piszkálja a fantáziánkat.

Az EA és LucasArts játéka mindennel bírt, ami egy jó játék receptje: lélegzetelállító grafika, ígéretes egyszemélyes sztorimód és Amy Hennig az Uncharted-széria rendezői székében bizonyított tehetsége.

 

Most új képek kerültek ki a játék korai változatából a Redditen keresztül (egy Shinobi602 nevű Twitter felhasználó jóvoltából), melyet az Unreal Engine 3-ban alkottak újra 2010-ben, hogy megcsodálhassuk milyen is lett volna a game.

A képeken látható pályán Coruscant, a Galaktikus Főváros utcái láthatóak, nagyon jól fest az egész, például hologramokat is felfedezhetünk, melyek a kor technikai színvonalához mérten nagyon jól mutatnak, habár a játék korai állapota miatt kijelző még nincsen, így a kép szinte csak ronda statisztikákkal van még tele.

 

Sokan remélik, hogy egy nap még kiszivárog a netre egy játszható verzió a játékból, habár erre igen kicsi az esély már.

A játék egyébként Coruscant 1313-as szintjén játszódott volna a bolygófelszín alatt, és állítólag Boba Fett lehetett volna a főszereplője. 2012-ben hallottunk felőle eőször.

Miután a Disney átvette a saga feletti bábáskodást, a Star Wars történetének nagy részét kukázták, a Legends címke alá helyezve mindent, ami nem az „eredeti” mozifilm-sorozat, illetve nem Disney agyszülemény. Sajnos a játékot is ekkortájt törölték, a LucasArts bezárt, az EA pedig nem volt hajlandó folytatni a projektet.

 

Az SW1313 szellemi örököse így hát a Star Wars Jedi: Fallen Order lett…

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu