Hitman 3: a 47-es ügynök új trilógiájának befejezése lesz

Az IO Interactive azt állítja, hogy a Hitman 3 egyben az „út vége lesz”.

Az IO Interactive leghíresebb gyilkosa visszatér és nagyon úgy tűnik, hogy a harmadik részben legjobb formáját hozza. A Hitman 3-at a legutóbb lezajlott PlayStation 5 rendezvényen mutatták be és ha minden jól alakul, a játék jövő évben jelenik meg. Ez a játék lesz egyben annak a trilógiának a befejező akkordja, amely 2016-ban (külön fejezetekkel) és a 47-es ügynök útjának végét jelenti.

Ezt maga az IO Interactive jelentette be egy olyan videóban, amelyet a Hitman hivatalos Youtube csatornáján mutattak be. A fejlesztők azt ígérik, hogy az élmény „maximális” lesz, továbbá technológia téren is „lesznek meglepetések”. A karakterfejlődés a különféle fegyverek használatához kötődik, tehát az alapján erősödik, ügyesedik ezek terén hősünk, hogy mennyit vesszük igénybe az adott gyilkolóeszközöket.

A készítők saját bevallása szerint is olyan elemek kerülnek majd a játékba, amelyeket a rajongók már az új trilógia első része óta kérnek. Ilyen volt például a sötétebb, film noirokra jellemző stílus, amely ezúttal a harmadik rész jellemzői közé tartozik majd. Érdekesség, hogy ez az első rész, amelyet maga az IO Interactive ad majd ki, tehát most nem szorulnak külső kiadó részvételére.

A 47-ügynök története tehát véget ér a Hitman 3 záró képsoraival, de még 2021 januárjáig várni kell, hogy az IO Interactive leghíresebb mestergyilkosa tiszteletét tegye a kedvenc konzolunkon, vagy PC-nken. Ami előbbit illeti, a játék „krosszgenerációs” lesz, tehát PlayStation 4-en, 5-ön és Xbox One (X)-en és Xbox Series X-en egyaránt megjelenik majd.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu