Ismét pletykálnak 2020 Batman játékáról – összeszedtük mit

2020 – Hol marad már Bruce Wayne, azaz Batman? Pletykáról-pletykára egyre nagyobb a vágy, hogy ismét láthassuk a Denevérember jelét az égen…

Azonban, SPOILER: idén már nem fogjuk.

Sok mindent beszéltek az emberek róla, ő mégsem mutatta magát. A rajongók minden kis hírcafatra rávetették magukat a várakozás ideje alatt, de ennek a várakozásnak úgy néz ki most vége.

 

Ha az új infók helytállóak, már augusztusban bejelentést kaphat a Sötét Lovag.

Sokan úgy gondolják, hogy egyre valószínűbb, hogy a Baglyok bírósága nevű titkos társaság tagjai lesznek a játék főgonoszai. Ezt megerősíteni látszik egy forrás, aki állítólag az új játék korai változatán dolgozott, s azt mondja, hogy megfontolásra került anno ez az ötlet is.

Év végén jelent volna meg állítólag a játék, de a COVID-19 járvány minden forgatókönyvet borított. Ha a pletyka igaznak bizonyul, akkor a játék bizony csak jövőre érkezik.

 

Ezzel párhuzamosan számos kapocs fűzi majd a Batman 2020 néven emlegetett játékot az előző részekhez. Ennek tükrében aligha számíthatunk már teljes rebootra, sokkal inkább egy fél-rebootnak nézünk elébe.

Szintén úgy tűnik, hogy a Batman-család többi tagja is játszható lesz, s beugrik majd legalább egy-két jelenet erejééig.

Állítólag új frakciók, mint például a Gotham-i rendőrség fontos szerephez jutnak majd a folytatásban, különösen a Nemesis-rendszer miatt, amelyhez hasonlót eddig a Middle-earth: Shadow of Mordor játékokban láttunk.

 

A Batman következő része az információk szerint 2021-ben jelenhet meg.

Forrás: Jeuxvideo

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu