The Last of Us Part 2: három nőből „gyúrták össze” Abby-t!

Laura Bailey, Jocelyn Mettler és Colleen Fotsch különböző módon, de egyaránt hozzáadtak The Last of Us: Part 2 egyik legfontosabb karakterhez.

Az már egyértelmű, hogy Abby rendkívül ellentmondásos fogadtatásban részesült. Voltak, akik imádták, de voltak, akik kifejezetten gyűlölték. Mielőtt folytatnánk, mindenképpen szólunk, hogy enyhe spoilerek lesznek a cikkben.

A játék launch-a előtt nagyon kevesen számítottak arra, hogy Abby irányítható karakter lesz a játék második felétől, de mivel oly sok időt eltöltöttünk vele, sokan kíváncsiak, hogy ki volt a feltűnően izmos, fiatal nő hangja és modellje, illetve azonosak-e ezek a személyek. Azt mindannyian tudtunk, hogy Ashley Johnson volt egyaránt hangja és a MOCAP testi megformálója is Ellie-nek az első két játékban, de a nagy kérdés az, hogy egyetlen színésznő formálta-e meg Abby-t is? A válasz: nem. Sőt, annyira nem, hogy nem is kettő, hanem három nőből is „gyúrták” össze Abigail Andersont.

Először is kezdjük a hangjával: Abby egy veterán szinkronszínésznő, Laura Bailey hangján szólal meg, aki már tömérdek játékban és animációs filmben szerepelt, többek között volt Nadine Ross hangja is az Uncharted 4-ben és az Uncharted: The Lost Legacy-ban is, de hallhattuk már a Shadow of War: Middle Earth-ben, a Gears of War 4-ben és a World of Warcraftban is. Az IMDB oldalán látható, hogy iszonyatosan hosszú a szakmai portfóliója.

Ugyanakkor se a teste, se az arca nem hasonlít Abby-éra. Folytassuk az arcával: Abigail a fizimiskáját Jocelyn Mettlernek köszönheti, aki egy grafikus a Naughty Dognál és a vizuális effektusokért felel.

Ami pedig a testet illeti, azt egyik nőtől sem kapta, de nem is csalás, nem is ámítás, tényleg létezik ilyen izmos nő (bár sokan ezt nem képesek elhinni): konkrétan egy Collenn Fotsch nevű CrossFit body builderől mintázták azokat a muszklikat, ráadásul Neil Druckmann még azt is kihangsúlyozta, hogy:

„Colleen Fotsch-on valójában kétszer annyi izom van, mint Abby-n.”

Most már talán érthető, hogy rendkívül izmos virtuális lány kinek köszönheti kigyúrt testalkatát. (Lásd a videót.)

Ti amúgy csípitek Abby-t? Mármint, nem szó szerint értettem, persze, hanem átvitt értelemben, be is mosna egyet, ha „csipkelődnétek” vele. Mindenesetre, akár bírjátok őt, akár nem, a The Last of Us Part 2 egyértelműen a legjobb eladásokat produkált PlayStation exkluzívvá vált, már az első három napon négymillió példány kelt el belőle.

A The Last of Us Part II kritikáját itt olvashatjátok.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu