A Breaking Bad és a Star Wars színésze új videojáték szereplője lesz

Giancarlo Esposito, a Breaking Bad sztárja azt mondja, hogy a The Mandalorian sorozat után most egy új videojáték munkálataiba kezdett.

Az elmúlt évek kétségtelenül legsikeresebb sorozatainak egyike a Breaking Bad – Totál szívás volt. Walter White izgalmas és megrendítő története, amelyben szerencsétlen középiskolai kémiatanárból Új-Mexikó legnagyobb drogbárója lett, milliónyi ember képzeletét megragadta a sorozat öt évada alatt. Volt a nagyszerű sorozatban azonban egy arc, aki különösen kitűnt a többi közül, és az a főgonosz Gus Fring karaktere, Giancarllo Esposito döbbenetes alakításában.

„Gus”, a számító gengszter megformálója a Collider-nek adott interjújában beszélt arról, hogyan változtatta meg életét és karrierjét Breaking Bad és annak spin-off mellékága, a Better Call Saul, a sorozat ügyvédjének külön sorozata. Esposito arról beszélt, hogy máris eltelt egy év azóta, hogy a digitális filmkészítés legújabb technikáival megismerkedett a The Mandalorian forgatása alatt.

 

Új élményei között számolt be a színész rejtélyes munkálatairól egy videójátékon, melyről egyelőre nem beszélhet, csak annyit mondhat, hogy hatalmas lesz.

Azok után, amilyen teljesítményt a művész a Breaking Bad hidegvérű konkurens drogkereskedőjeként nyújtott, lehetetlen, hogy az embernek akaratlanul is ne egy esetleges GTA VI-szerep jusson eszébe a színészről. A régóta várt Grand Theft Auto folytatásról azonban hivatalosan még nem tudunk semmit.

 

Persze az is lehet, hogy most, hogy karaktere a Star Wars-univerzum része lett, a legendás űropera egyik játékadaptációjában kap majd kisebb vagy nagyobb szerepet.

Az Electronic Arts már bejelentett egyet két készülő Star Wars-játéka közül, a Star Wars: Squadrons űrlövöldét. Lehet, hogy ott látjuk majd viszont a Birodalom Moffját? Persze az sem kizárható, hogy Giancarlo Esposito a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatásában is megformálja majd a karizmatikus katonai vezetőt…

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu