Horizon: Zero Dawn PC trailer, gépigény, megjelenési dátum és PC-s grafikai újdonságok [VIDEO]

Aloy nagy kalandja Steamre és az Epic Games Store-ba is érkezik pár hét múlva, szabad framerate-tel és rengeteg egyéb technikai újdonsággal.

A Guerilla Games hivatalosan is bejelentette, hogy mikorra várhatjuk PC-re a jövőben játszódó sci-fi akció-kalandjátékukat, amely PS4-re 3 és fél éve jelent meg. A Sony egyik legnagyobb húzócímének számító játékból több mint 10 millió példány talált gazdára, a PC-s gamerek pedig augusztus 7-én vethetik magukat bele a nagy kalandba. Jó hír még, hogy ezúttal nem kell az exkluzivitással sem foglalkozunk, lévén Epic Games Store-on és Steamen egyaránt beszerezhetjük majd a játékot.

Ahogy az egy PC-s játékhoz dukál, természetesen egérrel és billentyűvel is irányíthatjuk majd a főszereplő fiatal amazon hölgyet, de természetesen a kontrollereket támogatja majd a játék. Emellett érdekesebb, hogy az ultrawide képernyőket is támogatja a PC-s Horizon, továbbá tömérdek grafikai extrát kapunk a vegetáció, a vízfelület és egyéb tükröződések terén, megváltoztathatjuk a FOV („field of vision”) beállításokat (pedig a Guerilla eleinte azt állította, hogy ezt nem tudják a PC-s verzióban sem megoldani), illetve egy benchmark toolt is kapunk, amellyel lemérhetjük majd gépünk tudását a szoftverrel.

Természetesen nem hiányozhat egy ilyen hírből a gépigény sem, amelyekről a következőket kell tudni:

Minimum gépigény:

  • Operációs rendszer: Windows 10 (64-bit)
  • Processzor: Intel Core [email protected] vagy AMD FX [email protected]
  • Memória: 8 GB RAM
  • Memória: Nvidia GeForce GTX 780 (3 GB) or AMD Radeon R9 290 (4GB)
  • DirectX12
  • HDD: 100 GB szabad hely

 

Ajánlott gépigény:

  • Operációs rendszer: Windows 10 (64-bit)
  • Processzor: Intel Core [email protected] or Ryzen 5 [email protected]
  • Memória: 16 GB of RAM
  • Graphics: Nvidia GeForce GTX 1060 (6GB) or AMD Radeon RX 580 (8GB)
  • DirectX12
  • HDD: 100 GB szabad hely

 

A játék 49.99 euróba kerül és ezért cserébe az alapjátékon túl a kiegészítőlemezt, a The Frozen Wilds téli tájon játszódó remek kalandjait is megkapjuk, továbbá olyan kozmetikai extrákat, mint a Banuk Culling Bow, a Carja Storm Ranger Outfit, vagy a Banuk Travelle Pack, illetve még bónuszként egy „digitális művészeti albumot”. Utóbbiban betekintést nyerhetünk abba is, hogy a Guerilla Games grafikusai milyen ábrák alapján dolgozták ki a Horizon: Zero Dawn fantasztikus világát.

A Horizon Zero Dawn kalandjaiban tehát augusztus 7-től vehetünk részt, addig is nézzétek meg az alant látható trailert, illetve olvassátok el tesztünket Aloy nagy kalandjáról a PS4-es verzió alapján.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu