Itt a Hellpoint megjelenési dátuma, plusz egy előzetes

Megérkezett a Hellpoint megjelenési dátuma, ráadásképpen pedig egy előzetes. Amíg a játékra hangolódunk, akár a Hellpoint: Thespian Feast önmagában is játszható játékával is tehetjük, mely ingyenesen kipróbálható a Steam-en.

Ha van játék, amelyiknek nagyon betett a COVID-19 válság, az a Hellpoint: már áprilisban játszanunk kellett volna a kanadai Cradle Games csapat Dark Souls-szerű játékával, ehhez képest 2020 második felére halasztódott a megjelenés. Ma ismertté vált a végső megjelenési dátum is.

 

 

A játék új előzetese több mindent elárul a játékról: lesz benne például kooperatív multiplayer, amely hasonlóan működik majd, mint a From Software játékaiban, a másik játékost beidézhetjük magunk mellé. PVP, egymás elleni küzdelem viszont nem lesz.

A Hellpoint egy elhagyatott űrállomáson játszódik majd, amelyet az őrület ural, borzalmas lények és démonok lepik el a helyet, ami ráadásul egy fekete lyuk mellett sodródik. A játék során összeesküvésekre derítünk fényt, különös kísérletek és átkozott rituálék nyomaira bukkanunk.

Aki ízelítőt szeretne az élményből, az az előzetes mellett tehát töltse le PC-n Steam-en a Hellpoint: Thespian Feast demót, ingyenes.

 

Az új előzetesből kiderül még, hogy a Dead Space és Dark Souls eme hibridje július 30.-án érkezik PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. Természetesen a játék már előrendelhető.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu