TV-sorozatot kap a Fallout és a My Friend Pedro! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A The Last of Us HBO-s adaptációjának bejelentése televíziós lavinát indított el.

A Westworld alkotói (Jonathan Nolan és Lisa Joy) dolgoznak a Fallout megtévésítésén a Kilter Films zászlaja alatt, és az Amazon Studiossal együtt dolgoznak a Bethesda Softworks IP-jéből készülő sorozaton, közölte a Bethesda a weboldalán. Nolan és Joy mellett Athena Wickham (Kilter Films), Todd Howard (Bethesda Game Studios), és James Altman (Bethesda Softworks) lesz felelős producer a projekten.

Nolan és Joy közös közleményében azt írja, hogy a Fallout az egyik legjobb, legnagyobb videojátékos IP a világon, és mindegyik részének egy elképesztően nagy képzelőerejű története van. Számtalan órát töltöttek el velük, holott azt az időt a családjukkal és barátaikkal is eltölthették volna, és igazán izgatottak, hogy Todd Howarddal, illetve a több brilliáns bethesdás „bolonddal” (tényleg ezt a kifejezést használták!) együttműködhetnek, hogy az Amazon Studiossal karöltve ezt a masszív, felforgató, sötét humorú univerzumot elhozhassanak a TV-ink képernyőire.

Howard pedig hozzátette, hogy az utóbbi évtized során több lehetőséget is átgondoltak a Fallout TV-adaptációjáról, de már néhány éve (amikor először beszélt a Nolan-Joy párossal) is úgy sejtette, hogy a Kilter csapata lesz a megfelelő a feladatra. A Bethesda odavan a munkásságukért, és ők is alig várják, hogy az Amazon Studiossal dolgozhassanak a Fallouton, amiből egy teaser már látható.

És ha landoltunk, akkor beszéljünk a röviden fegyvertáncnak is nevezhető My Friend Pedroról, ami a tavalyi nyár egyik indie slágere volt a Devolvertől és a Dead Toast Productionstől. Nos, ebből is jön egy TV show, amin részben a dj2 Entertainment is dolgozik. (Ők az idei Sonic-film mögött is ott álltak producerként.) A dj2 rákapott a játékból-TV gondolatra, mert a Disco Elysium (egy másik igazán kiemelkedő játék) esetében is ezzel élnek…

A Hollywood Reporter arról tudósít, hogy a My Friend Pedro TV-sorozaton a dj2 a Legendary Televisionnel és az 87North Productions-szel dolgoznak, ami R korhatár-besorolást kap majd. (Ez a második legszigorúbb Amerikában: 17 éven aluliak csak szülői felügyelettel nézhetik.) A besorolás pedig abszolút jogos: Derek Kolstad ugyanis a My Friend Pedro írója és felelős producere. Talán hallottuk már a nevét egy bizonyos John Wick esetében is. Ennek ő az alkotója… A további felelős producerek: David Leitich (87North – John Wick társrendezője), Kelly McCormick, Howard Bliss, Stephan Bugaj, Dimitro Johnson (mind a négyen a dj2-től), illetve Mike Wilson (Devolver Digital társalapító).

Mindkét adaptáció valószínűleg még korai stádiumban van (ezért sincs megjelenési dátum, időszak), a My Friend Pedro esetében ez biztosra vehető.

Forrás: Gematsu, DualShockers

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu