Az új Test Drive-ot pár napon belül bejelentik

Az új Test Drive pár napon belül bejelentésre kerül, s valószínűleg mindkét generációra jönni fog.

Július 7-én eldől a nyitott világú versenyjáték sorsa…

Pár hónapja jelentették be, hogy a WRC 8 készítői már javában a Test Drive Unlimited végső simításain dolgoznak, most pedig a Nacon Connect keretein belül a fejlesztők meghívták a sajtót és játékosaikat július 7-én megrendezésre kerülő rendezvényükre, ahol is megígérték, hogy leleplezik végre a következő játékot a nagy múltú franchise-ban. Pár hónapja levédették a Test Drive: Solar Crown nevet, s azután hogy egy nap és egy korona ikonja bukkant fel a cég tweet-jében, minden jel arra utalhat, hogy ez lesz a következő rész címe.

Azoknak akik esetleg nem ismernék a sorozatot elmondjuk, hogy a Solar Crown az a nagyszabású verseny, amely körül a játékok játszódnak, s úgy tűnik hogy hamarosan egy versenyjáték címe is ez lesz. A Nacon üzenetet küldött játékosainak, arra invitálva őket, hogy fedezzék fel együtt a Nacon jövőjét.

„Gyertek és csatlakozzatok hozzánk, miközben első pillantásainkat vetjük a Nacon jövőjére. Digitális konferenciánk tele lesz izgalmas bejelentésekkel, exkluzív játékmenettel, s még sok mással. Ha szereted a játékainkat és gaming eszközeinket, akkor ne hagyjátok ki!”

Sokan máris azt rebesgetik, hogy ez az új Test Drive talán cross-gen cím lehet, azaz mind a jelen generációs gépekre, mind a PlayStation 5-re és Xbox Series X-re megjelenik majd. Ez egy olyan megközelítés, melyet az autók és motorkerékpárok rajongói 2006 óta élvezhetnek a nyílt világú versenyszériában.

Ezek mellett az egykori Bigben Interactive, melynek mai neve Nacon egy előzetes videót is kiadott, mely utal mindarra, amit majd a július 7.-ei Connect-en láthatunk: például a Werewolf: The Apocalypse  Earthblood-ot és a Spiders Studios következő projektjét, a fejlesztőét, amely a Greedfall-ért és a The Technomancer-ért is felelős volt.

Tehát Nacon Connect július 7.-én. Kíváncsian várjuk!

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu