Menu

Az új Test Drive-ot pár napon belül bejelentik

Az új Test Drive pár napon belül bejelentésre kerül, s valószínűleg mindkét generációra jönni fog.

Július 7-én eldől a nyitott világú versenyjáték sorsa…

Pár hónapja jelentették be, hogy a WRC 8 készítői már javában a Test Drive Unlimited végső simításain dolgoznak, most pedig a Nacon Connect keretein belül a fejlesztők meghívták a sajtót és játékosaikat július 7-én megrendezésre kerülő rendezvényükre, ahol is megígérték, hogy leleplezik végre a következő játékot a nagy múltú franchise-ban. Pár hónapja levédették a Test Drive: Solar Crown nevet, s azután hogy egy nap és egy korona ikonja bukkant fel a cég tweet-jében, minden jel arra utalhat, hogy ez lesz a következő rész címe.

Azoknak akik esetleg nem ismernék a sorozatot elmondjuk, hogy a Solar Crown az a nagyszabású verseny, amely körül a játékok játszódnak, s úgy tűnik hogy hamarosan egy versenyjáték címe is ez lesz. A Nacon üzenetet küldött játékosainak, arra invitálva őket, hogy fedezzék fel együtt a Nacon jövőjét.

„Gyertek és csatlakozzatok hozzánk, miközben első pillantásainkat vetjük a Nacon jövőjére. Digitális konferenciánk tele lesz izgalmas bejelentésekkel, exkluzív játékmenettel, s még sok mással. Ha szereted a játékainkat és gaming eszközeinket, akkor ne hagyjátok ki!”

Sokan máris azt rebesgetik, hogy ez az új Test Drive talán cross-gen cím lehet, azaz mind a jelen generációs gépekre, mind a PlayStation 5-re és Xbox Series X-re megjelenik majd. Ez egy olyan megközelítés, melyet az autók és motorkerékpárok rajongói 2006 óta élvezhetnek a nyílt világú versenyszériában.

Ezek mellett az egykori Bigben Interactive, melynek mai neve Nacon egy előzetes videót is kiadott, mely utal mindarra, amit majd a július 7.-ei Connect-en láthatunk: például a Werewolf: The Apocalypse  Earthblood-ot és a Spiders Studios következő projektjét, a fejlesztőét, amely a Greedfall-ért és a The Technomancer-ért is felelős volt.

Tehát Nacon Connect július 7.-én. Kíváncsian várjuk!

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu