Minden jel arra utal, hogy hamarosan Fable bejelentés jöhet Xbox-ra

Egyre üvöltőbb jelek vannak arra vonatkozóan, hogy hamarosan Fable bejelentés jöhet.

A legendás játék visszatérését a Perfect Dark lehetséges feltámasztásával együtt szellőztették meg. Mindkét játék nevével létrehoztak ugyanis egy-egy Twitter-accountot. Aaron Greenberg az Xbox csapatából gyorsan sietett is leszögezni, hogy semmi komolyról nincs szó, a frissen aktivált account-ok nem jelentenek semmit.

Ha ez az apróság nem lenne elég, a Microsoft újra regisztrálta a Fable franchise címét, ami általában azt jelenti, hogy fent akarják tartani a márkanevet a jövőbeli használatra. Ugyanakkor azt se felejtsük el, hogy a Playground Games, a Forza Horizon 4 és azt megelőző játékok fejlesztője tűnik a legnagyobb esélyesnek arra, hogy megkapja a Fable 4 fejlesztésének jogait, ami talán Xbox Series X cím lehet majd.

 

Talán látunk még híreket a Fable 4-ről júliusban? Lehetséges, hiszen a Microsoft innentől havi szinten akarja szállítani nekünk a híreket az Xbox 20/20 keretein belül. Állítólag amikor nagyon kell majd figyelni a híreket, az július 20.-a hete lesz, amikor is a következő Xbox Series X event kerül elvileg megrendezésre.

Miközben erről írok, az Xbox a Summer Game Fest-re készül. A régóta várt eseményen július 21-27-ig alaposan odateszi majd magát a Microsoft, több mint 100 kipróbálható Xbox One demóval, amelyből több mint 60 teljesen új lesz.

Kis szerencsével a fenti Fable mellett talán más nagyszerű újdonságról is lehull majd a lepel…

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu