Nagy változás előtt a World of Warcraft: összevont szerverek jönnek

A World of Warcraft hamarosan ismét összevonja a kisebb és nagyobb szerverek játékosbázisát.

A Blizzard minden héten dolgozik majd egy kicsit a következő két-három hónapban azon, hogy a szervereket egyesítse.

A Blizzard bejelentette, hogy ezzel a folyamattal igyekszik segíteni azokon a játékosokon, akik már alig lakott szervereken játszanak, hogy így ők se érezzék úgy, hogy királyságuk „halott” lenne. Erre azt a megoldást eszelték ki, hogy a kisebb szerverek játékosbázisát összevonják a nagyobbakéval.

 

Ezt a Blizzard erősítette meg a World of Warcraft fórumain:

„Akár a guildetekkel ápolt kapcsolatról és közös múltról van szó, akár a titeket körülvevő gazdaságról, egy egészséges játékosbázisú királyság több lehetőséget biztosít, és már jó pár éve nem vontunk így össze királyságokat.” – mondta a vállalat.

Szép fokozatosan fog megtörténni az összevonás a következő hónapokban, minden héten összevonva néhány királyságot a nyár alatt.

„Ahogyan a folyamat zajlik, mi posztolni fogunk róla minden heti összevonás előtt a megfelelő régió megfelelő nyelvén.” – olvasható a közleményben.

„A karbantartás ideje alatt a szerverek teljesen összevonódnak az érintett világokkal. Mikor a karbantartásnak vége, a játékosok az összevonásra került királyságokból a Battle for Azeroth-ba belépve már egy nagyobb közösségben találják majd magukat. Mikorra ez megtörténik, mi a fórumokat is összevonjuk.” – zárták a bejelentést.

 

Emellett a következő World of Warcraft kiegészítő, a Shadowlands prezentációs eventje még mindig nem kapott időpontot azután, hogy a George Floyd-ügy és az azt követő társadalmi következmények miatt elhalasztották azt az előző héten.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu