Shia LaBeouf valódi tetoválást rakatott fel magára Az adószedő című filmhez!

MOZI HÍREK – Shia LaBeouf nem kispályázik, amikor egy szerepről és az abba beleélésről van szó: egy hatalmas tetoválást láthatunk a mellén, amely teljesen valódi.

David Ayer legutóbbi filmjének: Az adószedőnek (The Tax Collector) főszereplője Shia LaBeouf, aki már másodszor dolgozik együtt a rendezővel a Brad Pitt főszereplésével készült Harag (Fury) című nagyszerű háborús film után. LaBeouf sokszor szerepelt már botrányújságok címlapján és korábban nem mindig volt kiemelkedő a színészi teljesítménye, viszont az utóbbi években tényleg összeszedte magát és rendkívül rákoncentrált a szerepére. David Ayer azonban most egy olyan dologról beszélt, ami talán a ló túlsó oldala, ahová Shia LaBeouf áteshetett, ugyanis a színész a szerep kedvéért a teljes mellkasát tetováltatta.

Ráadásul nem ez volt az első eset, hogy a LaBeouf ilyen tettekre ragadtatta el magát egy szerep érdekében: a feljebb említett Harag című filmhez például kihúzatta egy fogát és arcát és a testét érintő higiéniát a minimálisra csökkentette, hogy minél inkább megfeleljen a háborús környezetnek – mesélte Ayer, a Harag rendezője.

Tetoválások persze más filmekben is vannak, de az esetek túlnyomó többségében ideiglenes, áltetoválás kerül fel a színészekre, amelyektől aztán a forgatás után könnyedén megszabadulnak. Ebben az esetben azonban nem erről van szó: LaBeouf egy valódi tetkót rakatott fel magára, amely a filmforgatás után is rajtamarad. David Ayer elismerő szavakkal méltatta LaBeouf szerep iránti elkötelezettségét.

„Az egyik legjobb színész, akivel valaha is dolgom volt. A Haragban kihúzatta a fogát, Az adószedőben pedig a teljes mellét tetováltatta a szerep érdekében. Szóval ő mindig mindent belead, ennyire elkötelezett színésszel még nem volt dolgom.”

Az adószedő egy bűnügyi thriller, amelynek főszereplői David (Bobby Soto) és Creeper (Shia LaBeouf), akik Los Angeles-ben egy Varázsló nevű bandavezérnek dolgoznak „adószedőként”, ami azt jelenti, hogy a profit egy részét a helyi kisebb-nagyobb bandák üzleteiből szedik be. A dolgok azonban megváltoznak, amikor a Varázsló volt riválisai a városba érkeznek és David kénytelen azzal foglalkozni, ami legfontosabb számára: a családja védelmével.

Az adószedő augusztus 7-én várható, hogy Magyarországon mely cég forgalmazza a filmet, még nem tudjuk.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu