Amit nem láttunk jönni… Kanye West az USA elnökének indul!

MOZI HÍREK – A popsztár és médiaszemélyiség, Kanye West úgy döntött, hogy Donald Trumppal és Joe Bidennel szemben elindul az Egyesült Államok elnökválasztási kampányon, amely novemberben kezdődik.

Úgy tűnik, 2020 továbbra is olyan év, amely tele van olyan eseményekkel, amelyről nem hitted volna, hogy az életben megtörténhet. A rapper sztár, „divatdiktátor”, és saját magát igazi zseninek, sőt, istennek tartó Kanye West július 4-én (helyi idő szerint) úgy döntött, hogy az USA elnökének indul. Tisztában vagyunk vele, hogy ez a hír csak elég neccesen mozihír, hiszen West sosem játszott filmben, legfeljebb csak trailerekben és nagyon ritkán filmzenékben lehetett hallani, azonban ez most annyira ütött, hogy kénytelenek volt megosztani veletek!

„Be kell teljesítenünk Amerika ígéretét azzal, hogy bízunk Istenben, egyesítjük az álmainkat, és építjük a jövőnket. Elindulok az Egyesült Államok elnöki posztjáért”

– írta ki Twitteren nagyszabású terveit a rapper.

Tweetjét felesége, Kim Kardashian is megosztotta, továbbá Elon Musk is reagált West üzenetére, és a támogatásáról biztosította a popsztárt.

Persze, el kell azért ismerni, hogy a két nagy párt jelöltjei, a demokrata Joe Biden és a republikánus Donald Trump mellett függetlenként indulni nem túl kecsegtető a győzelemre, de az biztos nem volt rossz húzás, hogy pár hete kifizette a rendőri túlkapás áldozatának, George Floyd lányának leendő főiskolai tandíját.

Végül elképzelhető az is, hogy Kanye West valójában nem is akar beszállni a politikába, pusztán így akar magának és a zenéjének egy kis figyelmet csinálni.

A hírre egyébként beindult a mémhadjárat, a #vision2020 hashtaggel például egy Steven Hay nevű felhasználó azt írta, hogy „Ez itt Oliver. Ő a macskám. Büszkén bejelentem, hogy elindítom az amerikai elnökválasztáson!” (Mi a magunk részéről sok sikert is kívánunk Olivernek!)

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu