F.I.S.T. – Nyusziököl, vasököl, oda csap, ahova köll [VIDEO]

Réges-rég, egy messzi-messzi nyusziverzumban, ahol a nyulak még karddal jártak, élt egy pixelhős, aki jó eséllyel a F.I.S.T. főszereplőjének digitális felmenője. A legenda most úgy tűnik újjáéled!

A F.I.S.T: Forged in Shadow Torch-ról még tavaly rántották le a leplet, mikor is a sci-fi nyuszi először kidugta a fejét a PlayStation China Hero Project egyik műhelyéből. A gammában egy csudálatos vasöklű nyulat irányítunk, aki rendet vág az állatvilágot fenyegető alattomos mechák sorai között.

 

Jöjjenek a részletek egyenesen a PlayStation blog közlései alapján:

Rayton, a baknyúl elvesztette a barátját, amikor is a Machine Legion nevű gépsereg megtámadta világát. Hat évet töltött távol otthonától, sokat merengett az élet répaföldeken is túlmutató értelmén, s most hazatért a városba, ahol élt, mint harcedzett vadállat. Ideje leszámolnia a gépekkel, egyszer és mindenkorra!

Torch City városa sötét hely, az egykor virágzó állati jó Metropolist már nem védi senki, nincsenek többé hős nyulak, elharapódzott a kezetlenség. Izé, fejetlenség.

 

 

Usagi Yojimbo, a C64-korszak legendás szamuráj nyulának reinkarnációja, Rayton egyedül néz szembe a töltőképernyők totális hiányával és az ezáltal óriásira duzzadó játéktérrel. Mindenféle loot és gyűjtögetnivaló vár majd ránk, s új változtatható gépkarok, melyeket fejleszthetünk.

Rayton vasökle mellett más fegyverek is rendelkezésünkre állnak majd, egészen pontosan kettő. Egy ostor a nagyobb hatótáv miatt, és egy fúró a nagyobb, még erősebb ütésekhez.

 

Na jó, jöjjön az igazi trailer:

 

A F.I.S.T: Forged in Shadow Torch jelenleg a PlayStation 4 konzolra készül.

Forrás: Siliconera

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu