Nyomasztó Maid of Sker előzetes érkezett [VIDEO]

A Maid of Sker is be szeretne kerülni a legnyugtalanítóbb horror címek sorába, és ezt a legújabb játékmenetet bemutató előzetes is bizonyítja.

Az idei évben már volt szerencsénk néhány nagyszerű horror játékhoz, mint például a Resident Evil 3 vagy a The Last of Us Part II, de azért érdemes szem előtt tartanunk a Wales Interactive érkező Maid of Sker című horrorjátékát is. A hangulatos belső nézetes horror egy klasszikus walesi történeten alapul, amelynek főszereplője egy nő, akit fogságba ejtett a saját apja egy ijesztő hotelban.

Mielőtt tovább mennénk, kukkantsunk bele az előzetesbe:

 


Mint látható a traileren, a Maid of Sker komoly kihívást jelentő lopakodást ígér, miközben az emberfeletti hallással rendelkező Quiet Men (csendes emberek) elől bújkálunk. A történet szerteágazó lesz döntéseink alapján, így növelve az újrajátszhatóságot.

 

Íme a játék hivatalos leírása:

A rémisztő walesi folklórból merítve kerül feldolgozásra Elisabeth Williams története: a Maid of Sker visszaviszi játékosait 1898-ba, a Sker Hotel sötét folyósóira. Egyetlen fegyverünk egy zajkeltő eszköz lesz, ezt szorongatva kell a játékosoknak átélnie a megelevenedett rémálmot, megfejtve végül a Sker Hotelt eluraló természetfeletti rejtélyét.

A játék kulcselemei:

  • 3D hang-alapú mesterséges intelligencia jelenti a túlélő rendszer alapját.
  • Realisztikus képivilág korlátlan FPS-el PC-n, 4K-ban. PS4 Pro-n és Xbox One X-en szintén javított látvány és fokozott teljesítmény.
  • Dinamikus környezeti hangok, melyekkel felhívhatjuk magunkra ellenségeink figyelmét, például ha nekiütközünk egy tereptárgynak, illetve felborítunk valamit.
  • Hidegrázós walesi történet, melyben keverednek a pszichológiai, a gótikus és a brit horror elemei.
  • A hagyományos walesi dalok újraértelmezései, olyanoké, mint a Calon Lân (A Pure Heart – Egy tiszta szív), a Suo-Gân (Welsh Lullaby – Walesi altató) és Ar Hyd Y Nos (All Through the Night – Egész éjen át) Tia Kalmaru gerincvelőig hatoló hangjával.

 

A Wales Interactive eddigi munkássága ugyan tartalmazott gyengébb címeket is, de szemmel láthatóan ez lesz a legambíciózusabb, legszemélyesebb projektjük. Reméljük jól sül el a dolog.

A Maid of Sker július 28.-án érkezik PC-re a Steam-en keresztül, emellett pedig megjelenik majd Xbox One-ra és PS4-re is.

Source: WCCFtech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu