Windbound: 21 percnyi játékmenet az új előzetesben [VIDEO]

A Deep Silver kiadó és a 5 Lives Studios egy húsz perces videót dobott ki Windbound-ból, melyben a játékmenet kapja a főszerepet. Közben egy kommentárt is kapunk a videó alá Mitch Clifford animátortól, a 5 Lives Studios társalapítójától.

A videóanyag jó pár órával a játék kezdete után veszi fel a fonalat, az első fejezet vége felé. Betekintést nyerünk a játék rejtélyes tornyainak szerepébe, s több tippet és trükköt is tanít a vadászattal, barkácsolással és a vitorlázással kapcsolatban.

 

 

Következzen a Deep Silver játékra vonatkozó leírása:

A Tiltott Szigetek szólítanak! Fedd fel titkaikat! Kara egy nap azon kapja magát, hogy elkeveredett harcostársaitól, és egyedül ott rekedt ezen a titokzatos és szemkápráztatóan gyönyörű helyen mindennemű nyersanyag nélkül. Hajó, étel és eszközök sem állnak rendelkezésére, csak az elhatározása van, hogy túl fog élni! Szerencsére képességeknek sincs híján, így, ha ügyesen kalandozik, Kara felfedezheti a szigetek rejtett titkait és gazdag kincseit! A szigetek szétszórt romjai között meglelhetjük a múlt titkát és betekintést nyerhetünk a jövőbe. Fedd fel a rejtélyt, s talán többet is találsz, mint egy utat haza.

 

A Windbound hőse, a fiatal harcos, Kara hajótörött lesz ismeretlen vizeken. Karának alkalmazkodnia kell a túléléshez, miközben megtapasztalja a Tiltott Szigetek fokozatosan feltáruló rejtélyeit! Kara csak saját akaratára számíthat, s így kénytelen lesz gyűjtögetni a szigetek gyönyörű, de vad világában! A vadászat és craftolás kritikus jelentőséggel bírnak majd túlélése során, miközben a Szigeteket járja a hazautat kutatva.

A játék elviszi a túlélő zsánert egy egészen új irányba. A Windbound vándorló, vadász életmódot követel meg, a hajóácsolás mesterségének elsajátítását, sok felfedezést, egy immerzív vitorlázó élményt. A Windbound rogue-like játékmenetével végeláthatatlan újrajátszási lehetőséget tartogat a játékos számára, hála a játék során generált világnak, a dinamikus állatvilágnak, és részletes hajó ácsolásnak.

 

A játék kulcselemei:

 

  • Fedezd fel a belső titkot: Kezdj egy személyes utazásba, fedezd fel az idilli Tiltott Szigetek történetét. Minden egyes sziget újabb kulcsot rejt a rejtélyek végső megoldásához, s váratlan fordulatokhoz.
  • Fedezz fel szabadon, ameddig csak a szem ellát: Vedd az irányt a horizont felé, kelj át a szigeteken, ahol mindig egyedi élővilág és egyedi táj vár rád, újabb kihívásokkal.
  • Élj a természetben: Gyűjts össze mindent a sziget szelidítetlen vadonjából, hogy aztán azokból craftolhass a fegyverek és eszközök széles választékából! Fejleszd a hajódat, vadássz! Útra kell kelned ismét, ha a nyersanyagidat felélted!
  • Építsd meg a tökéletes hajót: Vitorlásod lesz legfőbb útitársad, készítsd hát el a lehető legjobbat! Szállj szembe rajta a tengerrel, míg átkelsz egyik szigetről a másikra! A veszélyes vizek nem kegyelmeznek, így hát úgy készítsd el utazási alkalmatosságodat, hogy az ellenálljon a szörnyű hullámoknak, a viharos szeleknek, s a tenger élővilágának, szigetről-szigetre.

 

Az erősen Zelda-szerű Windbound augusztus 28-án érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re, PC-re a Steam és az Epic Games Store-on keresztül, illetve a Google Stadia-ra.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu