A Game Boy volt a Star Wars: Skywalker kora egyik jelenetének inspirálója

MOZI HÍREK – Matthew Savage koncepcióművész mesélt arról, hogy milyen referenciák ihlették meg a filmhez – többek között a Game Boy

Matthew Savage, aki a legutóbbi Star Wars filmeken dolgozott koncepcióművészként, a legutóbbi arról beszélt közösségi hálózatokon, hogy leginkább a Nintendo Game Boy ihlette meg az egyik terminál kidolgozásánál, amelyet a Skywalker korában láthatunk.

Savage egészen konkrétan az Instagramon osztotta meg Babu Frik, a droid újraprogramozó kis lény fényképét, és annál kommentálta, hogy „lehetséges…” hogy a Nintendo Game Boy volt számára az inspiráció Frik különféle ketyeréihez.


A Star Wars: Skywalker korát rengetegen kritizálták (nekünk tetszett), azonban abba szinte mindenki megegyezett, hogy az egyszerre rendkívül mulatságos és aranyos Babu Frik telitalálat volt abban a filmben, amelynek egyébként a maga egymilliárd dolláros bevételével egyáltalán nem kell szégyenkeznie. Most már azt is tudjuk, hogy a film egyik koncepcióművésze igazi retrokonzol rajongó, és a legendás Nintendo Game Boy egyik nagy kedvence, olyannyira, hogy még az egyik jelenetbe is belecsempészte azt.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu