Psszt… Ingyen Watch Dogs 2-őt akarsz PC-re? Elmondjuk, mit kell majd csinálni!

Először is türelmesnek kell lenned, mert még várnod kell az ingyen Watch Dogs 2 beszerzésére.

Idén nem lesz ugye E3, éppen ezért a nagy kiadók kénytelenek különféle furmányos megoldásokat kitalálni, hogy a saját bemutatójukat megtartsák és azt meg is nézze a jónép. A Ubisoft sem marad rest természetesen, hiszen már érkezik a Ubisoft Forward elnevezésű prezentáció, konkrétan a hétvégén, amelyen talán végre-valahára kiderül, hogy az elhalasztott Watch Dogs Legion mikor jelenik meg. Persze, önmagában emiatt is sok gamert a képernyő/monitor elé tudna szögezni a Ubisoft, azonban egy extra csalival még inkább bevonzzák a jónépet. Ez pedig nem más, mint a Watch Dogs 2 PC-s verziója, amelyet megkaphatunk, feltéve, ha… követjük a szóban forgó Ubisoft Forward rendezvényt! Aktiválni is rendezvény alatt tudjuk majd az ingyen Watch Dogs 2 példányt, tehát a főműsoridő végéig, vasárnap, 21:45-ig tehetjük meg, utána vége a gyereknapnak.

A vicces egyébként az, hogy be kell jelentkezni a Uplay-fiókunkba, ami ugye, közismert, hogy pont ilyen esetekben szokta megadni magát… Lesznek még itt anyázások, Ubisoft, mark my words… Az ajánlat egyébként kizárólag a PC-verzióra vonatkozik, viszont jó hír, hogy ha tré PC-d van, akkor is tudod futtatni a játékot, ha Geforce Now fiókod van, lévén a játékot (más Ubisoft címekkel egyetemben) támogatja az Nvidia játék streaming szolgáltatása.

A Watch Dogs 2 egyébként 2016-ban jelent meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra és V-nek tetszett, nekem már kevésbé, legalábbis, ami a dögunalmas főszereplőt, erőltetett sztorit, erőszakoltan hipster stílust és béna humort illeti. A Ubisoft Forwardon emellett a Watch Dogs Legion bemutatója mellett számíthatunk az Assassin’s Creed Valhalla (melynek a mai napon került ki pár kiszivárgott jelenete), a Hyper Scape és talán a Gods & Monsters, a Beyond Good & Evil 2 vagy a következő Far Cry bemutatására is.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu