Brad Pitt a főszereplője a Bullet Trainnek, egy új filmnek a John Wick rendezőjétől!

MOZI HÍREK – Egy kilőtt golyó sebességével és erejével ütött ma reggel a hír, hogy Bullet Train címmel David Leitch, a John Wick rendezője az Oscar-díjas Brad Pitt főszereplésével forgat egy új akció-thrillert!

A Sony Pictures forgalmazza majd az azt akció-thrillert, amelyet a volt kaszkadőr és a John Wick, a Deadpool 2, az Atomszőke és a Halálos iramban: Hobbs & Shaw rendezője, David Leitch készít majd. A Movieweb írása szerint ez a filmes projekt mindkettőjük számára, saját karrierjük tekintetében is egy gondos stratégia eredménye.

Brad Pitt, 56 évesen egy évvel idősebb is, mint Keanu Reeves, de a Volt egyszer egy Hollywood (amelyért az Oscart megkapta) jelenetei alapján legalább olyan jó kondiban van, mint a John Wick filmek sztárja. Érdekesség, hogy ez voltaképpen a nyolcadik közös munka David Leitch és Brad Pitt között, hiszen Leitch ugyan rendezőként még nem vezette az Oscar-díjas filmsztárt, viszont kaszkadőrként már olyan filmekben dolgoztak közösen (amelyekben Leitch konkréten Pitt kaszkadőre volt, bár ezt nem mindig jelölték a stáblistában) mint a Harcosok klubja, az Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmi, a Kémjátszma, a Trója és a Mr. és Mrs. Smith. Emellett Pittnek volt egy rövid kameója a Deadpool 2-ben.

A most bejelentett Bullet Train egy japán regény alapján készül: Kotaro Isaka: Maria Beetle című műve alapján. A regénynek sajnos (egyelőre) magyar fordítása nincs, viszont angolul jövőre fordítják majd le. A történet öt bérgyilkosról szól, akik egy Tokió és Morioka között haladó gyorsvonaton találják magukat, (amely mindössze pár megállónál áll meg) és egymásra kezdenek vadászni. Rövidesen rájönnek, hogy a küldetéseiknek semmi köze egymáshoz, de akkor már késő. Élet-halálharc indul, amelynek tétje, hogy ki száll majd le életben a vonatról a végállomáson.

A forgatókönyvet Zak Olkewicz írja, egy kezdőnek számító alkotó, lévén íróként még csak az idei Fear Streeten dolgozott (ami egy hasonló akció-thriller), illetve producerként a Lights Out című 2016-os filmet is ő jegyezte.

David Leitch sikersztoriját már nem kell ecsetelni: első rendezése, a John Wick óta mindegyik filmje közönségi, kritikai és kasszasiker.

Ami Brad Pittet illeti, jelenleg Hollywoodban ő az egyik legkeresettebb színész, tavaly mindkét filmje (Volt egyszer egy Hollywood, Ad Astra) hatalmas siker volt, most pedig Emma Stone-nal játszik majd Damien Chazelle Babylonjában. Mivel ez utóbbi filmet csak 2021-ben forgatják majd, így Pittnek most van szabadideje, hogy a Bullet Trainben részt vegyen. Egyelőre még nincs hír arról, hogy a Bullet Train forgatása mikor indul, annyit viszont már tudni, hogy a vonat környezete miatt belső stúdiófelvételeket használnak csak, amely a jelenlegi pandémiás időszakban mindenképpen előnynek számít.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu