Keanu Reeves visszatérhet Constantine szerepéhez J.J Abrams HBO Max-os filmjében?

MOZI HÍREK – Elindultak a pletykák Keanu Reeves szereplésével kapcsolatban, miután kiderült, hogy J.J. Abrams egy új Constantine filmet forgat az HBO Max számára.

A Warner Bros. a Movieweb szerint egy új Constantine filmet forgat, amelyet az HBO Max streaming szolgáltató csatornán lehetne majd megnézni. A mozikkal foglalkozó weboldal azt írja, hogy mostanában özönlenek a DC Comics-hez (illetve azok filmes adaptációihoz) kötődő hírek, miután rövidesen érkezik egy „DC Fandome” nevű rendezvény is, illetve az Igazság Ligája Snyder-vágás is felverte mostanában az állóvizet, amelyet elvileg szintén majd az HBO Maxon keresztül láthatunk.

J.J. Abrams rendezése mellett azt is rebesgetik, hogy a Warner Bros. szeretné, ha Keanu Reeves is visszatérne Constantine szerepéhez. 2012 novemberében már szó esett arról, hogy Guillermo Del Toro (Hideo Kojima nagy rendezőbarátja) és a Warner egy olyan projektet is terveztek, amelyben a DC Comics természetfeletti szuperhősei szerepelnének, és Constantine is visszatérne, Keanu Reeves alakításával. Akkor még nem volt világos, hogy ennek bármi köze lenne-e a 2005-ös Constantine filmhez. Abból a projektből végül nem lett semmi, viszont azóta maga Keanu Reeves fejtette ki, hogy ő a maga részéről szívesen visszatérne a démonvadász, nikotinfüggő antihős szerepében.

A Movieweb arról is ír, hogy a Warner az HBO Maxon keresztül szeretne „új életet lehelni” a DC-be, mielőtt visszatérne a filmvászonra, olyan kaliberű alkotásokkal, mint a Marvel féle Bosszúállók: Végtelen háború és Végjáték. Még ez is pletykának számít egyelőre, de egyre több helyről hallani és a J.J. Abrams-féle Constantine film is ehhez kapcsolódhatna.

Az eredeti Constantine 2005-ben került a mozikba és ha a kritikusok, illetve a képregény rajongói részéről nem is volt egyöntetűen pozitív a fogadtatás (az eredeti képregényben Constantine szőke és más szempontból is különbözik Keanu Reeves-től), azért 230 millió dolláros bevétel igen komolynak számított egy 100 milliós költségvetéssel szemben. Azóta igazi kultfilm vált belőle, annak ellenére is, hogy készült egy tévésorozat is Matt Ryan főszereplésével (ő volt Edward Kenway az Assassin’s Creed: Black Flagben is) – igaz, az is eléggé megosztotta a rajongókat.

Mindenesetre az 55 éves Keanu Reeves most egyértelműen karrierje csúcsán van és ha Constantine-t ismét „behúzza”, azzal csak még inkább megerősíti egyébként is komoly filmes karrierjét.

A Constantine-ból egyébként készült 2005-ben egy videojátékos adaptáció is, amelynek retrocikkét itt olvashatjátok el.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu