Menu

Lehetséges Microsoft – Warner Bros. Games akvizíció?

Úgy néz ki, hogy a Microsoft is beállt azok sorába, akik a Warner Bros. Games stúdióját szeretnék felvásárolni!

Microsoft Xbox konzolexkluzív Batman és Mortal Kombat???

Bizony, ha a Microsoft-nak sikerül megkaparintania magának a WB-t, akkor egy igen ütős lap kerül kiadóik paklijába.

 

Múlt hónapban már sokszor lehetett hallani, hogy az AT&T, akinél a WarnerMedia jelenleg van, el szándékozik adni a Warner Bros. Interactive Entertainment-et és vele a játékokkal foglalkozó Warner Bros Games-t, olyan gamek kiadóját, mint a Batman Arkham-széria, a Mortal Kombat, vagy a Middle-earth. Persze a nagy halak azonnal lecsaptak az új potenciális zsákmányra.

Most nagyon úgy néz ki, hogy egy igazi nagyágyú is beszáll a küzdelembe, méghozzá nem más, mint a Microsoft.

 

Ezt a The Information portál erősítette meg, azzal a fontos részlettel együtt, hogy az AT&T még nem döntötte el, hogy biztosan meg akar-e válni a játékos részlegtől. Azonban, mivel a WarnerMedia felvásárlása igen nagy anyagi űrt hagyott maga után a vállalat költségvetésében, nagyon is valószínűsíthető, hogy ez meg fog történni.

Mikor cikkünk íródik, Phil Spencer, az Xbox feje még nem reagált hivatalosan a mendemondára, azonban érdemes észben tartani, hogy a Redmond-i óriás az elmúlt éveket azzal töltötte, hogy új kiadókat és fejlesztőket vásárolt fel azok birtokolt licence-ivel, hozzáadva így őket az Xbox Game Studios-hoz. A közelmúltban ugyan leálltak ezzel, de ez nem jelenti azt hogy nem-e ismét akcióba lendülnek, ha megfelelő vadat találnak a piacon.

 

Jelenleg más kihívói is akadnak a Microsoft-nak: a Take-Two Interactive, az Electronic Arts, illetve az Activision Blizzard mind-mind a felvásárlás iránt érdeklődnek, már ha eladják persze a kiadót.

A Warner Bros. stúdiói között olyanokat találunk, mint a Monolith Productions (Middle-earth: Shadow of Mordor), NetherRealm Studios (Mortal Kombat 11) vagy a Rocksteady Studios (Batman: Arkham Knight), sok más mellett persze.

 

Meglátjuk, hogy a Sony mit fog szólni ehhez!

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu