Talán mégsem csúszik a Final Fantasy 7 Remake Part 2

A COVID-19 sem foghat ki a csapaton – a vártnál kisebb hatással volt a Final Fantasy 7 Remake Part 2 munkálataira.

Yoshinori Kitase a Square Enix-től elárulta, hogy a Final Fantasy 7 Remake Part 2 fejlesztésére is hatással volt a koronavírus-járvány, ám korántsem olyan mértékben, mint hinnénk, így nem gondolja hogy hosszútávon kihatással lenne ez a játék megjelenésére.

 

A The Guardian-nak adott interjújában elmondta, hogy nekik is megnehezítette a munkájukat a vírus, így most, mint sok más stúdiónál, ők is otthonról kényszerülnek dolgozni.

 

„Nagy fájdalmat okoz és elszomorít azt látnom, ahogyan emberek világszerte szenvednek ettől a vírustól, sőt, sokan bele is halnak. Mikor bejelentettük a játék megjelenési dátumát, még senki sem jósolhatta volna meg hogy egy ilyen világméretű járvány kezdete előtt állunk, így az, hogy ilyen körülmények között kell majd kiadnunk egy játékot meglepetésként ért bennünket.”

„A csapat jelenleg is home office-ban folytatja a munkát a következő játékunkon. Várhatóan a teljesítményünk nem lesz ugyan 100%-os a jelen körülmények miatt, de nem hinném, hogy hosszútávon kihatással lenne a játékra ez az egész. Őszintén remélem, hogy a Final Fantasy VII Remake egy kis felüdülést és szórakozást hozhat mindazok életébe, akik most karanténban kényszerülnek tölteni mindennapjaikat ezekben az embert próbáló időkben.”

 

A Final Fantasy VII Remake első része már elérhető PlayStation 4-en.

Forrás: PSU

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu