Végre megjelent a Team Fortress 2 Classic – kibővítve

Nem ma történt, hogy a Team Fortress 2 megjelent, erős játékosbázisa ellenére sokan nosztalgiázni vágynak – nekik szól a Team Fortress 2 Classic.

Nagyon sok játékos érzi úgy, hogy habár szereti és folyamatosan játssza is a Team Fortress 2-t, az ikonikus lövölde valamit elvesztett magából az évek során. Így hát a modder csapat Eminoma elkezdte fejleszteni nekik a Team Fortress 2 Classic-ot, melynek célja a játékosok által visszavágyott 2000-es évek végi állapot visszaállítása a játékban. Sokak szerint ez volt a játék aranykora. Egy kipróbálható verzió már volt a modból 2015-ben, azonban a fejlesztés aztán úgy tűnt, hogy leállt.

Szerencsére idén ismét felbukkant a játék, és most teljes verzió is érkezett belőle!

 

Hogy mi is változott a TF2 Classic-ban? Nézzük:

A játék a Team Fortress 2008-2009-es korszakát idézi meg nekünk, melyet sokan a „klasszikus korszakként” emlegetnek. Olyan régi fícsőröket kapunk vissza, amelyeket azóta vagy kihajítottak, vagy teljesen átalakítottak, illetve új tartalmakat, mint például új fegyvereket és játékmódokat. Ilyen játékmódok például az eredeti TF2 alapját jelentő Capture the Flag vagy Special Delivery-módok, vagy a csapat adaléka, a VIP és a Domination. Mindezek mellett megjegyzendő, a csapatok számát kibővítették, és hogy a Deathmatch nem szerepel a gameben: az külön játékként érkezik majd „Team Deathmatch Classic” néven.

 

A TF2 Classic az új „Death & Taxes” update mellett érkezik, mely tonnányi új fegyvert, egy eredeti játékmódot, javított bot AI-t és sok minden mást tartogat még a játékosok számára.

Az Eminoma megígérte, hogy tovább igyekszik támogatni a TF2 Classic-ot a jövőben érkező frissítésekkel.

A Team Fortress 2 Classic már letölthető PC-n. A mod installációja megkíván ugyan néhány lépést, azonban, ha azokkal megvagyunk, a TF2 Classic akár a Steam-ből is indítható lesz.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu