Charlize Theron nagyon szeretne egy Atomszőke/John Wick crossovert!

MOZI HÍREK – Ha sztorinak van értelme, akkor Charlize Theron bármikor készen áll, hogy ismét akcióba lépjen egy ilyen keresztezett univerzumban.

Charlize Theronnak nemrég nagy pofára esés volt, amikor kiderült, hogy George Miller rendező mégsem őt kéri fel a Mad Max univerzumból ismert Furiosa fiatalkori előtörténetét bemutató főszerepre. Az ausztrál rendező azzal indokolta döntését, hogy a visszafiatalító technológia még mindig nem álla a helyzet magaslatán, elég hozzá megnézni Az ír című Martin Scorsese-filmet, melyben Robert de Niro és Al Pacino visszafiatalítása elég felemásra sikeredett. Furiosát először Charlize Theron alakított a Mad Max: a harag útja című filmben, azonban másodszorra már nem kapja meg a szerepet és ez egyébként elég nagy csalódást okozott számára, szóval esélyes, hogy emiatt is hangsúlyozza ki ennyire, hogy egy második Atomszőke – például egy John Wick crosoverrel – egyáltalán nem lenne ellenére.

Charlize Theron jelenleg a The Old Guard című Netflix filmjét promózza, ahol egy halhatatlan harcost alakít egy képregényadaptációban és az interjú során említette meg, hogy ő bármikor készen állna, hogy Keanu Reeves-szel közös filmben játsszon.

„Figyelj, én ahogy megkapom a hívást, már megyek is! Csak mondaniuk kell, hogy hová és ott vagyok. Keanu az egyik legkedvesebb fickó, akit az egész világon ismerek, egyszerűen imádom! Tisztelem, felnézek rá és annyira örülök annak is, hogy két filmben is együtt játszhattunk. Mindketten a karrierünknek ebben a bizonyos új stádiumában vagyunk és az Atomszőkét azt annyira a John Wick inspirálta. Szóval, ha ezt a két karaktert össze tudnánk hozni egy idővonalon, abszolút érdekelne.”

Keanu Reeves és Charlize Theron Az ördög ügyvédje című nagyszerű mystery thrillerben és az Édes november című romantikus filmben játszottak együtt. Az elmúlt években mind a ketten szerepeltek akciófilmekben: Reeves a három John Wickben, Theron pedig a Mad Maxben, a Halálos Iramban 8-ban a (igaz, ott a főgonoszt alakította és sok akciójelenete nem volt) és az Atomszőkében. Az egész biztos, hogy ha ez a két szupersztár, aki egyébként is nagyon kedveli egymást, közös filmben szerepelne, hatalmasat kaszálna vele a filmstúdió és ők is.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu