Halo 3 előzetes és megjelenési dátum PC-n [VIDEO]

Új videón a Halo 3, mely bejelenti a PC-s megjelenési dátumot is.

A harmadik Halo-játék újraoptimalizálva érkezik Xbox Game Pass-be PC-n, plusz a Microsoft Store-ba és a Steam-be.

A Microsoft és a 343 Industries végre bejelentette a Halo 3 érkezését PC-re a Halo: The Master Chief Collection-ön belül. Az Xbox-os klasszikus ezen változata kiterjeszti a határokat s ezúttal PC-re is érkezik új tartalommal, mint például a Jetpack vagy a jól ismert Firefight-mód.

Jövő július 14-től élvezhetjük majd először PC-n az eredetileg Xbox-exkluzív legendát, mégpedig Steam-en, Xbox Game Pass (beta) szolgáltatáson belül, vagy a Microsoft Store-ból. Az egész kollekció, mely The Masterchief Collection címmel elérhető, tartalmazza még a Halo: Reach-et, a Halo: Combat Evolved Anniversary-t, a Halo 2: Anniversary-t, a Halo 3: ODST kampányt, végül pedig a Halo 4-et.

Az új feature-ök között van – a jetpack mellett – a billentyűzetre és egérre való optimalizálás, a 4K UHD és HDR támogatás, így lenyűgöző bombaminőségben élhetjük majd át a Halo-élményt. Lesz még itt 140 multiplayer pálya a kész gyűjteménnyel, s ehhez jönnek még hozzá a játékosok által hegesztett tartalmak a Forge-ból, ahogyan azt a játék Steam oldalán is olvashatjuk.

 

 

A Halo saga rajongói mostanában járjanak majd nyitott szemmel, ugyanis jön az Xbox event. Ez a digitális formában megrendezésre kerülő esemény július 23-án veszi kezdetét, és az új Xbox Series X-hírek mellett a Halo Infinite-re is számíthatunk majd a rendezvényen.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu