Steelrising: harcolj XVI Lajos robotjai ellen az alternatív nagy francia forradalomban!

Itt a GreedFall alkotói új játékának: a Steelrising új trailere!

Igencsak egyéni (mondhatni: „forradalmi”) ötlettel rukkolt elő a Spiders fejlesztőcsapata a GreedFallban, hiszen ott is az amerikai történelmet vegyítették a fantasy RPG megoldásokkal. A stúdió most folytatja a már egyébként a szintén különleges The Technomancerrel megkezdett utat, és továbbra is egy ismerős korszak, illetve történelmi esemény alapján alakít ki egyfajta alternatív múltat. A nemrég bejelentett Steelrisingban ugyanis a XVI. Lajos által irányított robotok csapnak össze az android és humanoid lázadókkal. Az akció-szerepjáték első trailert alant láthatjátok.

Ahogy azt nemrég bejelentették, tegnap este tartották meg a Nacon Direct nevű online közvetítést (ez a francia kiadó, a Nacon rendezvénye), amely során lerántották a leplet a Steelrising című játékról. Egyelőre azért játékmenet-videót nem láthattunk belőle, azonban egy igazán hangulatos trailert igen. A videó szerint a nagy francia forradalomban vehetünk részt, azonban egy alternatív univerzumban, ahol a sci-fi-be hajló harcok sokkal inkább hajaznak egy Terminátor-film, vagy sci-fi jövőben játszódó eseményeire, mint egy történelmi dokumentumfilmre. A játékos Aegis nevű forradalmárt irányít. Egyfajta alternatív történelemről lévén szó, mi magunk alakíthatjuk úgy az eseményeket, hogy a jakobinus, véres diktatúra, majd később Napóleon császársága és a restauráció elmaradjon. Tehát az alapkoncepció igazán egyedi és különleges, az alternatív francia forradalom ötlete is nagyszerű, azt viszont csak remélni tudjuk, a játék végre bugoktól mentes lesz, és jobban irányítható, mint a GreedFall.

A Steelrising PlayStation 5-re, PC-re, és Xbox Series X-re egyaránt megjelenik, többet viszont egyelőre nem tudni róla.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu