Sylvester Stallone szívesen bevállalna egy Rambo 6-ot is

MOZI HÍREK – Bár a Rambo: utolsó vér elvileg az utolsó Rambo film lett volna, de úgy látszik, Sylvester Stallone számára jöhet egy „Rambo: utolsó utáni vér” is – erről a 74 éves sztár a közösségi médián írt.

A 74-dik életévét két napja betöltő sztár tavaly már szerepelt a Rambo: utolsó vér című filmben (amely a kritikák szerint rettenetes volt – a Metacritic átlag a 26% (!) és beválasztották az év legrosszabb filmjei közé is), de úgy látszik, van még vér Stallone pucájában, mert nem akarja ennyiben hagyni és még egy Rambo filmet bevállalna. Maga Stallone is azt állította, és a cím is erősen arra utalt, hogy a Rambo: utolsó vér lesz a sokat megélt veterán katona utolsó küldetése, de most Stallone mégis másképp gondolja.

A Rambo: utolsó vérből egyébként készült egy extented cut (kb: „kiterjesztett vágás”) is, és májusban az Amazon Prime-ra került fel, most pedig az Apple TV-re. Stallone ezt az Apple TV-s megjelenést promótálta ezzel a kijelentéssel:

„Nézd meg az igazi utat – csak ne kapcsold le! Legyen ez a number one ezen a hétvégén! (Talán visszajön.) Respekt, Sly”

Sylvester Stallone egyértelműen bele van szerelmesedve ebbe a kiterjesztett vágásba, szerinte „ez az igazi utazás” és talán azt várja, hogy ez a vágás elég nagy siker lesz, mielőtt a karakterének újabb kalandját bejelentené.

Ami az ötödik Rambo filmet illeti: a kritikák egyébként nem csak ostobának tartották a forgatókönyvet, de a végletekig rasszistának is, különösen Mexikóval szemben. A film 91 milliót hozott a konyhára, amely az 50 milliós produkciós büdzsével, a 30 milliós reklámbüdzsével ha nem is bukta, de túlzottan magas profitról sem beszélhetünk, különösen, egy ilyen ikonikus színész és karakter esetében. Talán épp emiatt is szeretne Stallone egy utolsó utáni filmet, hogy méltó módon, ne a bukás keserű szájízével búcsúzzon el Rambóként a nézőktől, rajongóktól.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu