Warhammer: Chaosbane érkezik PS5-re és Xbox Series X-re [VIDEO]

A Warhammer: Chaosbane először PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re jelent meg Steam-en keresztül 2019 májusában. Egy friss bejelentés alapján érkezik majd PlayStatio 5-re és Xbox Series X-re is. Ezt a Nacon kiadótól és az Eko Software nevű fejlesztőcsapattól, a játék készítőitől tudjuk. A bejelentés során megjelenési dátumot nem közöltek.

 

 

Íme egy hivatalos áttekintő a játékról, egyensen a Steam oldaláról:

Egy világban, amelyet megtépázott a háború és melyet a mágia ural, te vagy az Emberek Birodalmának utolsó reménysége a Káosz hordái ellen. Egyedül játszva vagy 4 fős co-opban, neten vagy helyben, válassz egy hőst öt karakter osztályból, melyek mindegyikének egyediek és hasznosak a képességei, és készülj epikus harcokra a Régi Világ legerősebb artifaktjait birtokolva.

A játék kulcselemei:

Ez az első hack n’ slash műfajú játék a Warhammer Fantasy világában, egy teljesen új történetben, melyet Mike Lee írt, s egy játékzenével, amit Chance Thomas szerzett.

 

  • Kegyetlen, véres harcok – Nuln csatornáitól Praag utcáiig verekedd át magad az ellenséges szörnyek hordáin több mint 180 különböző képességet használva. Aktiváld vérszomjas ösztöneidet, hogy megúszd a a lehetetlen helyzeteket is!
  • Öt karakterosztály, mind egyedi képességekkel és testreszabhatósággal: a Birodalom katonája, aki rengeteg sebzést kibír, a Törp, akinek specialitása a közelharc, a Nemes Elf, aki képes messziről leszedni áldozatait nagy hatalmú mágiája segítségével, egy Erdei Elf, aki halálos csapdákat helyez el és úgy bánik az íjjal, mint senki más, vagy a sokoldalú Törp Gépész, aki segít kiereszteni a gőzt – szó szerint!
  • Egy XXL méretű szörnylexikon, több mint 70 egyedi monstával, akik mind a Káosz Isteneit szolgálják, s természetesen akadnak köztük egyedi boss-ok is! Küzdj meg Nurgle szolgáival, Khorne fattyaival vagy egyéb borzalmas lények seregével!
  • Co-op multiplayer-re kitalálva – Egyedül vagy négyen nekivágva a harcnak, neten vagy helyben, különböző osztályok erősségeit kombinálva, az egészet co-op multira találták ki! Kombináld különböző képességeidet és erőidet, hogy még nagyobb pusztítást végezz!
  • Újrajátszhatóság – Story-mód, Boss rush-mód, számtalan dungeon és gyakori frissítsek várják hogy egy gazdag és változatos élményt nyújtsanak. 10 nehézségi szintünk közül megtalálhatod azt a neked valót, amelyik a legjobban le tudja mérni tudásodat!

 

A játék jelenleg elérhető PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu