A God of War direktora megvédte a PS5 és Xbox Series X áremelést

Cory Barlog azzal indokolta ezt, hogy még mindig jobb egy fix áremelés, mint a mikrotranzakciós modell, amelyet bizonyos játékok alkalmaznak.

Cory Barlog, a legutóbbi God of War direktora és a spártai harcos akció-kalandjait feldolgozó sorozat veterán designere a közösségi portálokon osztotta meg a pozitív véleményét a next-gen játékok áremelésével kapcsolatban, amelyek azóta merültek fel, hogy az NBA 2K21 next-gen játékok árát megemelték a jelenlegi generációhoz képest, illetve az is egyértelművé vált, hogy több kiadó is hasonló lépést fontolgat. Ezekkel a szavakkal védte meg a Santa Monica Studio kreatív igazgatója az áremelést.

„A videojátékok árának emelkednie kell. Ez a megoldás még mindig jobb, mint az állandó mikrotranzakció, amely oly sok játékra jellemző manapság.”

Mivel már nincs olyan sok hátra a következő generációs konzolok megjelenéséig, ezért érdemes figyelemmel követni a next-gen konzoljátékok leendő árainak alakulását, hiszen a PlayStation 5 árának alakulása mellett ez nyilvánvalóan épp olyan fontos szempont. Fontos és egyre jellemzőbb trend lesz egyébként a jövőben a különféle előfizetős szolgáltatások jelenléte is, amely a komoly konkurencia harc miatt is szintén befolyásoló tényező lehet az árak tekintetében.

Végül egy frissebb tweetjében Cory Barlog azt is hozzátette, hogy végsősoron most is egy csoport lesz majd a győztes, mint mindig: a gamerek.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu