Így játssz a UPLAY PLUS-al – akármilyen géped is van!

Nem virtuális Robin Hood-ot akarunk játszani, de tény, hogy most a szegények is élvezhetik egy kicsit a UPLAY PLUS-os jó világot, hála egy trükknek. Egy egyszerű trükknek, melyet most megosztunk veletek!

 

A GeForce NOW szolgáltatást a magamfajta csórónak találták ki. Akármilyen gyenge gépen elfut. Elvileg. Szerencsétlen service ugyan sorra veszíti el a játékokat, de egy kiadó, a francia Ubisoft máig kitart – szerencsénkre – mellette, így legújabb, legfrissebb játékai játszhatóak maradnak a streaming szolgáltatónál. Még ingyenes account-al is 1 órán át nyüstölhetjük egyhuzamban szeretett szériáink aktuális legfrissebb darabját, így a Far Cry 5-öt, vagy az Assassin’s Creed: Odyssey-t. Minden ami kell egy támogatott eszköz (PC, Mac, Android, SHIELD) és egy használható internet, és már jön is a felhőn keresztül a tökéletes játékélmény!

Sőt, és ez a legkirályabb az egészben: július 7. és július 27. között kapunk tíz napot, amikor is egyetlen bankkártya adatainak felvitele után regisztrálhatunk az ingyenes UPLAY+ próba-szolgáltatásra!

Ez azt jelenti, hogy ha te mondjuk július 9.-én, azaz ma regisztrálod magad a szolgáltatásra, akkor július 19.-én jár csak le a UPLAY+ próbaidőd, AMIT KIHASZNÁLHATSZ A GEFORCE NOW RENDSZERÉN KERESZTÜL IS!

GeForce NOW-on át belépve ugyanis más szolgáltatók játékait indíthatod el, így a Steam, Epic Games Store vagy az említett UPLAY játékokat. Tehát mindenképpen kell hogy rendelkezz egy accounttal a GeForce NOW accountod mellett, amelyen át belépsz majd a UPLAY-be.

Szóval a dolgok menete:

  1. Regisztrálj a UPLAY PLUS-ra! (Subscribe, majd add meg a bankkártya adataidat is!)
  2. NAGYON FONTOS: Írd fel egy cetlire vagy valahova, hogy pontosan mikor iratkoztál fel! (mondjuk ha ma, akkor július 9.) – majd elmondom ennek mi a jelentősége!
  3. Ezután, ha megvagy a UPLAY PLUS-al, regisztrálj a GeForce NOW-ra!
  4. Rajtad áll, hogy ingyenes account-od lesz-e, vagy fizetsz, a lényeg, hogy játszani tudj!
  5. NAGYON FONTOS: Emlékeztek a cetlire a UPLAY PLUS-os csatlakozási dátumotokkal?

Na, annak most lesz szerepe! Ha ugyanis lejár a 10 nap próbaidőd, vagy ha később regisztráltál, és eljött a július 27.-e, akkor a UPLAY szolgáltatás automatikusan a kártyádra terheli az előfizetése díját! Tehát nagyon fontos, hogy a 10 nap lejárta előtt szüntesd meg a tagságodat!

 

Addig viszont, míg tag vagy, a következő játékokat játszhatod szénné…

Szívesen!

 

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu