Küszöbön áll a World of Warcraft: Shadowlands bétája [VIDEO]

A legendás Blizzard MMORPG új kiegészítővel bővül ősszel, melynek címe World of Warcraft: Shadowlands lesz.

 

A tervezettnek megfelelően a Blizzard egy élő streamben beszélt a héten a 2020-as WoW kiegészítőjükről. A videóban érdekes részletekre derült fény, mint például arra, hogy többé nem kell majd kulcs ahhoz, hogy belépjünk Torghast-ba, az új randomizált dungeon-be, melyet rogue-like stílusban írtak meg. Ion Hazzikostas és csapata részleteket árultak el a megjelenésről is…

 

 

De pontos megjelenési dátumot említettek a végső verziónak? Nem, pedig nilvánvalóan sok rajongó várt erre az infóra. Sebaj, legalább a beta menetét levezették nekünk, arra fel lehet készülnie az érdeklődőknek. Következő héttől indul a béta verzió, és belekóstolhatunk az érkező új tartalom egy kis részébe, 60-as szintre húzott karaktereinkkel. A Blizzard több meghívót is kiküld majd a várakozóknak, szóval iratkozzatok fel,  ha még nem tettétek és részt akartok venni a bétában.

Másik fontos bejelentés a Collector’s Edition volt, ami hagyományosan jön minden új World of Warcraft expanzióval. A kaliforniai stúdió elárulta, hogy a legnépszerűbb cuccokat helyezték el ebben a verzióban, így a Shadowlands Epic Edition letöltőkulcsát, egy másik kulcsot, amely a játék zenéjét teszi elérhetővé, négy kitűzőt A Covenant szimbólumaival, egy témába vágó szőnyeget, és végül egy keményfedeles könyvet a játék artwork-ével. A komplett szett ára 119.99 € (kb. 42.000 Ft) lesz, és ezen a héten már ki is listázzák majd a boltok.

Emlékeztetésképpen, az Epic Edition tartalmaz egy 30 napos előfizetést, lehetőséget az azonnali szintlépésre hogy a kiegészítő összes event-jén részt vehessünk, emellett kapunk egy hátast, egy pet-et, egy komplett Transmog-szettet, fegyver bűbájokat, egy otthoni utazásainkat érintő effektet, amitől igazi inter-dimenzionális kalandoroknak érezhetjük magunkat.

A megjelenést az év végére várjuk.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu