WWE 2K Battlegrounds: a pankráció-fiaskó eredménye [VIDEO]

Miután tavaly a WWE 2K20 elképesztően botrányos állapotban jelent meg, a Take-Two (2K) vette a lapot, hogy a Yuke’s távozása után ne legyen csapnivaló az amerikai pankráció évenként érkező játékadaptációja.

A kiadó bejelentése szerint a Saber Interactive dolgozik a WWE 2K Battlegroundson, amiben több mint 70 WWE pankrátor és legenda lesz a játék megjelenésekor. Persze később bővül a lista. A sajtóközlemény szerint egy könnyen felkapható élményre számíthatunk, amit a rajongók és a „kazuár” játékosok egyaránt élvezhetnek.

Az Exhibition módban helyi és online multiplayerben akár négyen is egymásnak eshetünk a ringben. A Campaign a sztorimódot takarja, amiben hét új WWE-reménység történetét láthatjuk. Őket direkt erre a játékra hozták létre, és a sztori során több arénát is megnyithatunk (pl. Mexikó, New York, Skócia által inspirált helyszínek – itt Stone Cold Steve Austin és Paul Heyman adott tanácsokat a fejlesztőknek. A King of the Battleground egy online mód, ahol négyen kezdenek a ringben, és négyen várnak azon kívül a sorukra – a cél az, hogy mind a hét riválisunkat legyűrjük. Ezeken túl online bajnokságok és Exhibition mérkőzések is lesznek.

Nyolc egyedi Battlegrounds helyszín lesz, egyedi interaktív elemekkel, így például közelharci fegyverrel is képen vághatjuk a másikat, kiugorhatunk egy harci helikopterből, egy autóműhelyben egy autóval kínálhatjuk meg a többieket, de akár egy alligátort is jól lakathatunk velük egy mocsárban. A kommentátori szerepet Mauro Ranallo és Jerry „The King” Lawler tölti be (ők külföldön ismertek). A Superstar Creatorban testreszabhatjuk pankrátorunkat (testtípus, méretek, ruházat, haj, harci stílus, arccal kapcsolatos tulajdonságok).

A játék alapjai könnyen elsajátíthatóak, de a komolyabb technikákat és képességeket csak idővel sajátíthatjuk el. Néhány karakter: Roman Reigns, Drew McIntyre, Charlotte Flair, Becky Lynch, Asuka, Daniel Bryan, Kofi Kingston, Randy Orton—combined with Legends—including Andre the Giant, Undertaker, Mankind, Shawn Michaels, Yokozuna, Sgt. Slaughter – több generációt is igyekeztek lefedni. Az ingyenes frissítésekkel továbbiak is bejutnak a játékba. Mindegyik szupersztár valamelyik karaktertípusba tartozik (Powerhouse, Technician, High-Flyer, Brawler, All-Rounder). Lesznek arcade pick-upok is (Flaming Fist – lángoló ököl, Ice Breath – ezzel valószínűleg lefagyaszthatjuk ellenfeleinket, Earthquake – földrengés), színes vizuális hatásokkal.

A WWE lightnak is mondható WWE 2K Battlegrounds tehát a kezdők felé nyitó, nem teljesen komoly pankráció. Megjelenés szeptember 18-án PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re, Google Stadiára és PC-re (Steam).

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu