A Remothered: Broken Porcelain elhalasztva

A Remothered: Broken Porcelain augusztus 25-ről elhalasztva október 20.-ra

A fejlesztő Stormind Games és a kiadó Modus Games elhalasztották játékukat, a Remothered: Broken Porcelain-t a korábban bejelentett augusztus 25-ről október 20-ra.

 

Íme egy üzenet a Modus Games-től a csúszást idokolandó:

 

Pár hete bemutathattuk a Remothered: Broken Porcelain játékmenetét a GamesRadar Future Games Show event-jén, ahhol is felfedtük, hogy játékunk augusztus 25.-én érkezik.

Ugyanakkor, alapos megfontolás után arra jutottunk a Darril Arts-al és a Stomind Games-el, hogy elhalasztjuk a Remothered: Broken Porcelain megjelenését idén október 20.-ra.

Hihetetlenül izgatottak vagyunk hogy meginvitáljunk titeket a Remothered eme egészen fantasztikusan megálmodott fejezetébe, de fontos, hogy végső soron azt az élményt kaphassátok, amit megérdemeltek. Fontos az extra idő a játék polírozására, s hogy igazodni tudjunk a jelenlegi globális helyzethez, a későbbi megjelenés pedig pontosan ezt teszi lehetővé.

Ez azt is jelenti, hogy az év legparáztatóbb időszakában, Halloween-kor látogathattok el először az Ashmann ivóba!

Nem tudjuk eléggé kifejezésre juttatni hálánkat a megértő türelmetekért, lelkesedésetekért, melyet a Remothered: Broken Porcelain irányába mutattok. Alig várjuk, hogy lássuk a reakcióitokat amikor majd végre tolhatjátok a játékunkat!

 

A játék PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re érkezik a Steam rendszerén keresztül.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu