Crysis Remastered: az egyik platformon mégis az eredeti időpontban jelenik meg

Maguk a fejlesztők jelentették be Twitteren, hogy a Crysis Remastered egyik verziójának megjelenését mégsem tolják el.

Óriási volt felhördülés a gamerek részéről, amikor a Crysis „ráncfelvarráson” keresztül átment újabb verziója: a Crysis Remastered kiszivárgott képei egy olyan verzióról tanúskodtak, amely inkább emlékeztet egy öregedő sztár elrontott plasztikai sebészetére (lásd például: szegény Mickey Rourke példáját), mint egy tényleges felújításra. Magyarán és pestiesen szólva: ronda volt, mint a bűn. Miután a fejlesztők „vették az adást”, hogy mekkora szomorúságot okoztak a véleményüket egyáltalán nem véka alá rejtő, és a készítők kedves mamáit rendszeres szexuális szolgáltatással párhuzamba vonó gamereknek, inkább úgy döntöttek, hogy elhalasztják a jelen állapotában inkább „Crysis: Demasterednek” aposztrofálható játéknak, azt ígérve, hogy „lesz ez még szebb is!”

Most viszont jött egy érdekes fordulat: a Crysis hivatalos Twitter-oldalán bejelentették, hogy a Nintendo Switch-es verzió – mit ad isten! – mégis meg fog jelenni július 23-án!

Mielőtt még gonoszul felnevetnénk, gyorsan hozzá kell tenni, hogy a Nintendo Switch-verziót (ami azért törvényszerűen nem azt a szintet hozza, mint egy PS4 Pro/Xbox Series X/PC-s példány) általában véve elégedetten fogadták a rajongók. Egyesek viccelődtek is vele, hogy csoda, hogy Crysis nem olvasztja szét a hibridkonzolt. Tehát amiatt adták ki ezt a verziót, mert ez – a Nintendo Switch szintjéhez képest – teljesen rendben volt.

Így tehát a Crytek FPS-ének felújított változata Nintendo Switch-en már július 23-án kapható lesz, ahogy eredetileg tervezték, ezért ezt a verziót már elő is lehet rendelni. A múltkori bejelentés alapján viszont az Xbox One-os, a PC-s és a PlayStation 4-es Remastered példányra néhány hetet várnunk kell.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu