Halo Infinite kampány bemutató e hónapban [VIDEO]

Halo Infinite singleplayer kampány bemutató hónap végén, július 23.-án, a multi leleplezése későbbre marad.

 

Több évet vártunk rá, a Microsoft pedig végre elhozza nekünk a Halo Infinite-et. Első, a játék kampányával kapcsolatos leleplezésükre az Xbox Series X-exkluzívok bemutatóján kerül sor az XSX eventen július 23.-án. A 343 Industries elkezdett hangolni minket rá, mire is számíthatunk majd az eseménytől.

 

Blogposztjában a 343 azt mondta a rajongóknak, hogy nyugodtan számíthatnak a single kampány bemutatójára.

„Izgatottan mutatjuk be mindazt, amin a csapat dolgozott—ez lesz az első alkalom, hogy megpillanthatjátok a Halo Infinite kampányát július 23.-án!” – mondta a fejlesztő.

 

Nagyon úgy venni le a szövegből, hogy a július 23.-ai event a Halo Infinite kampányára összpontosít majd a multiplayer helyett. Ez a rajongók egy jelentős részének csalódás lehet most, azonban érthető ha a Microsoft egyelőre a játék egy bizonyos elemére akar koncentrálni. Valószínűleg multiplayer leleplezés is lesz, csak máskor.

 

A Microsoft mutatott már részleteket a Halo Infinite kampányából az E3 2019 alatt egy filmbejátszással, ezt nézzük is most meg újra:

 

 

Még valamikor az E3 2018 alatt, a játék rendezője, Chris Lee azt mondta, hogy a 343 „megváltoztatja ahogyan a dolgokhoz közelítünk” a Halo Infinite-el. Ez persze sok mindent jelenthet, de a pletykák tükrében különösen fontos szerepet kap ez a mondat. Azt beszélik ugyanis, hogy a Halo Infinite két változatban érkezhet, egy Singleplayer kampány és egy multiplayer rész képében, melyek külön-külön jelennek majd meg. Lee azt mondta, hogy alig várja hogy elvigye a játékosokat „új és váratlan irányokba”, habár azt hogy mit is értett ez alatt az úriember nem tudhatjuk egyelőre biztosan.

Talán a játék megjelenési modelljét a különválasztott single-multi résszel? Vagy az új sztorit, vagy valami egészen mást? Majd kiderül.

 

A Halo Infinite az új Xbox Series X konzol nyitócíme lesz, és több béta tesztre lehet majd számítani a játék megjelenése előtt. A game megjelenik majd Xbox One-ra és PC-re is.

Forrás: Gamespot

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu