Július végén repülünk a Microsoft Flight Simulator-al – jön a béta [VIDEO]

Egy újabb lépés, hogy megjelenhessen a Microsoft Flight Simulator év végén Xbox One-ra és PC-re – jön a zártkörű béta a hónap végén.

Microsoft Flight Simulator, az egyik olyan játék ami szimulációs komplexitása révén hatalmas figyelmet tudott felkelteni, most újabb lépéseket tesz a felszállás felé: július 30.-al kezdődik a zárt béta.

Ahhoz hogy részt tudjunk venni a bétában, és kipróbálhassuk a játék fejlesztés alatt álló részét, fel kell iratkoznunk az Xbox Insider programba. Azok akik már hozzáfértek a játék alfa-verziójához, a hamarosan kiküldésre kerülő új meghívókkal automatikusan maguk is hozzáférnek majd a bétához.

 

 

Az Asobo Studio 9 hónapja dolgozik az alfán. A Microsoft Flight Simulator bétája elvileg nem fog ennyire elhúzódni, mert a fejlesztés által kitáázött cél a 2020-as megjelenés PC-re és Xbox One-ra.

 

A Flight Simulator nagyon sokat szerepel mostanában a hírekben és magazinokban, köszönhetően a játék elképesztő realizmusának, melynek hála például valós időben repülhetünk légi forgalomban a multiplayer során, miközben változó időjárás nehezítik a dolgunkat. A játék egyértelmű és kétségtelen előrelépés grafikai fronton a széria előző darabjához képest.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu