Menu

Július végén repülünk a Microsoft Flight Simulator-al – jön a béta [VIDEO]

Egy újabb lépés, hogy megjelenhessen a Microsoft Flight Simulator év végén Xbox One-ra és PC-re – jön a zártkörű béta a hónap végén.

Microsoft Flight Simulator, az egyik olyan játék ami szimulációs komplexitása révén hatalmas figyelmet tudott felkelteni, most újabb lépéseket tesz a felszállás felé: július 30.-al kezdődik a zárt béta.

Ahhoz hogy részt tudjunk venni a bétában, és kipróbálhassuk a játék fejlesztés alatt álló részét, fel kell iratkoznunk az Xbox Insider programba. Azok akik már hozzáfértek a játék alfa-verziójához, a hamarosan kiküldésre kerülő új meghívókkal automatikusan maguk is hozzáférnek majd a bétához.

 

 

Az Asobo Studio 9 hónapja dolgozik az alfán. A Microsoft Flight Simulator bétája elvileg nem fog ennyire elhúzódni, mert a fejlesztés által kitáázött cél a 2020-as megjelenés PC-re és Xbox One-ra.

 

A Flight Simulator nagyon sokat szerepel mostanában a hírekben és magazinokban, köszönhetően a játék elképesztő realizmusának, melynek hála például valós időben repülhetünk légi forgalomban a multiplayer során, miközben változó időjárás nehezítik a dolgunkat. A játék egyértelmű és kétségtelen előrelépés grafikai fronton a széria előző darabjához képest.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu