Marvel’s Spider-Man 2: a Bosszúállók-filmek egyik karakteres hőse is szerepelhet majd benne?

Már az alapjátékban is utaltak erre a karizmatikus Bosszúállók-szuperhősre, aki egy nagy sikerű külön filmet is kapott.

A PlayStation 4 éra egyik legsikeresebb címe lett a Marvel’s Spider-Man, részben persze azért is, mert a Marvel és maga a Pókember márkanév is tömegeket vonz, de nyilván amiatt is, mert az Insomniac egy igazán ütős és hangulatos szuperhősös akciójátékot hozott össze, amely egyszerre volt egyedi és különleges, ugyanakkor a rajongók számára is igazi csemege, sőt, referencia is.

Emellett már tudunk az Insomniac következő Spider-Man projektjéről is: a Spider-Man: Miles Morales-ről, amelyben részben az előző epizódban felvezetett, részben az Irány a Pókverzum! animációs filmben is főszerepet kapott Morales (a „másik” Pókember) kalandjaiban vehetünk majd részt. Nemrég derült ki az is, hogy milyen lesz majd e játék borítója.

Most viszont egészen más információkat csiripelnek a madarak. Bár a Spider-Man 2-őt még nem jelentették be, azonban egy nem hivatalos forrás szerint a Bosszúállók-hős: Doctor Strange is megjelenik majd a folytatásban.

Erről egészen konkrétan a We Got This Covered oldalán olvashatunk, amely egy „megbízható forrás” emleget. Ez a forrás konkrétan annyira megbízható, hogy korábban arról is szivárogtatott az oldalnak, hogy Ahsoka Tano benne lesz a The Mandalorian 2. évadában, és ez igaznak is bizonyult: valóban tiszteletét teszi benne, továbbá a She-Hulk Disney+-sorozatról is jóval a bejelentése előtt kiadott információkat. Nos, most ugyanez a bennfentes állítja azt, hogy Doctor Strange (akit a filmvásznon Benedict Cumberbatch alakításában láthattunk) szintén benne lesz majd a Spider-Man 2-ben. Arról azért még nem beszélt, hogy milyen minőségben. A karizmatikus mágus szereplése egyébként egyáltalán feltűnése nem lenne meglepő, lévén Sanctum Sanctorum nevű lakhelye New York Cityben található, ahol Pókember is himbálódzik hálóján. A PS4-es Spider-Manben egyébként már meg is tekinthettük a szóban forgó épületet.

Magáról a Spider-Man 2-ről még semmilyen egyéb információ sincs, de az egészen biztos, hogy az Insomniac tervezi a folytatást a nagy sikerű PS4-es játékhoz, ezt már többször is leszögezték. Ami a Spider-Man: Miles Morales részt illeti, az 2020 végén jelenik meg PlayStation 5-re, konkrét dátumunk még ahhoz sincs.

Forrás: We Got This Covered

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu