Marvel’s Spider-Man: Miles Morales: így néz majd ki a PlayStation 5-ös játékok csomagolása

A Sony Interactive Entertainment nem intézte el annyival, hogy a 2018 őszén megjelent PlayStation 4-exkluzív Marvel’s Spider-Man önálló kiegészítőjeként kezelhető Marvel’s Spider-Man: Miles Morales dobozképének dizájnját megmutatta.

Eddig egy alkalommal sem láthattunk PlayStation 5-ös dobozképeket. Ezt a jeget törte meg a Sony a PlayStation Blogos posztban.

Nos, a kék szegély úgy tűnik, hogy a következő generációban megmarad. Ez érthető, ugyanis a PlayStation 4-gyel, sőt, már a PlayStation 2-vel is a kék szín felé terelte a szemeinket a Sony. Ez egyfajta folytatólagosság a részükről, ami kell is, mert azon túl jóformán minden mást megváltoztattak. A PlayStation 4 logó színét és a háttérszínt is alaposan módosították. Eddig megszokhattuk, hogy kék alapon fehér betűvel láthatjuk a PS4 logót. A Sony bár megőrizte a formulát, a színeket lecserélte. Most már fehér háttérszínen láthatjuk a PlayStation 5 logóját. Igaz, ezzel könnyen felismerhetjük messzebbről is a boltokban a PS5-ös játékokat, de azért ez a módosítás eléggé meredek. (És a gerincen is megőrizték ezt a fehéren fekete stílust – a polcon így ki fog ütközni majd a next-gen játék doboza.)

Érdekesség, hogy az Only On PlayStationt nem használják már. Lehet, hogy a szegélyeknél a színek utalnak majd erre? Mindegy, azért még láthatjuk a PlayStation Studios logót is az Insomniac Games mellett – ezt itt nem részletezzük, mert korábban már taglaltuk, hogy mi is ez pontosan.

A Gematsu kommentszekciójából láthatunk egy a nem hivatalos PhotoShopot.

Nem lenne sokkal célszerűbb és egységesebb így? A túlzott színkavalkád erősen egy bootleg (nem hivatalos) DVD csomagolásához szintre teszi a már a Sony Interactive Entertainment kötelékébe tartozó Insomniac Games alkotásának dobozát.

Remélhetőleg idővel tisztázzák ezt. Akármi is lesz, a tervek szerint a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales valamikor az év végén érkezik (nyitócímként) a PlayStation 5-re, amiből ugye két kiadás lesz (a lemezmeghajtós PlayStation 5 Standard Edition és az azt nélkülőző PlayStation 5 Digital Edition).

Forrás: Gematsu

PhotoShop:

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu