Superhot: Mind Control Delete: fekete vs. vörös [VIDEO]

A Superhot Team kapásból majdnem mindenkinek kedvezni szeretne.

A Superhot: Mind Control Delete 2017 decembere óta korai hozzáférésben van a Steamen, de nemsokára véget fog érni az Early Access időszak. Nem szabadít fel minket a mohóság, de továbbra is itt vagyunk és többet akarunk, tudván, hogy ennek nem lesz jó vége. A játékmenet megmarad: az idő csak akkor mozog, amikor mi is cselekszünk. Lőszer nem sok lesz, néha pedig lehet, hogy csak egy kard vár ránk. Vagy akár még annyi sem. Stratégiailag kell játszanunk a Superhot-sorozat harmadik részében (a második a Superhot VR lenne), hogy túléljük, mert egy hiba, és a pályát kezdhetjük újra. És újra. És újra. És újra.

A Superhot: Mind Control Delete mélyebb betekintést ad a Superhot világába: kibővíti a történetet, és a játékmenetet is igyekszik megőrizni olyannak, amilyennek megszerettük az első részben. Most viszont a Steam-oldal szerint a lassított balett sokkal tovább fog tartani, mint eddig, ugyanis ez a rész a két elődhöz képest jóval nagyobb lesz. Több játékmechanika is lesz, és így érdemes lesz több játékstílussal, karakterbuilddel és módszerrel kísérletezni, hogy a vörös ellenfeleinket mind összetörhessük. Több hatalomra tehetünk szert a játék során. A képességek, hackek, különleges technikák révén több hullámnyi fegyveres balekt morzsolhatunk össze. Az ellenfeleink egyre halálosabbak és okosabbak lesznek.

A közel négy éven át fejlesztett Superhot: Mind Control Delete a fejlesztők szerint egy jóval kifinomultabb, élesebb, látványosabb élményt kínál majd, mint a Superhot és a Superhot VR. Sokat nem is kell várni rá: a megjelenés július 16-án lesz PlayStation 4-en, Xbox One-on, és PC-n (és itt a Steam mellett GOG-on, az Epic Games Store-on és Originen is elérhetjük). Ár: 25 euró: 9000 forint. A Nintendo Switch verzió később jön. Akik addig megveszik az eredeti Superhotot PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n (itt is a Steam, GOG, EGS, Origin négyes játszik), ingyen megkapják majd ezt a játékot. Akik a Nintendo Switch-en vették/veszik meg, a PC-s kiadásból kapnak egy DRM-mentes kiadást. Részletek itt.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu