God of War „atyák”: veréssel fenyegették Cory Barlogot, David Jaffe kemény szavakkal védte meg!

A jelenlegi és vélhetően következő God of War jelenlegi direktorát egy névtelen troll fenyegette, hogy a „valós életben megverik”, a God of War egyikori direktora: David Jaffe pedig akkorát szólt vissza a fenyegetőzőnek, hogy a fal adta a másikat!

A játékfejlesztőkkel szembeni toxikus magatartás nem újdonság, de az utóbbi időben egyre aggasztóbb méreteket ölt. A feldühödött internetes trollok következő áldozata Cory Barlog, akinek a legutóbbi God of War játékot köszönhetjük. Egy Twitter követőtől kapott olyan fenyegetéseket, hogy az utcán megkeresi és megveri, ha „elrontja” a sorozat következő részét. Ezekkel a szavakkal ment neki Barlognak:

„Nem viccelek, ha elszúrod a God of War 5-öt olyan felesleges sz*rságokkal, mint amit Cuckman (Neil Druckman) csinált, meg fogunk téged keresni és megverünk a valós életben. Én nem játszadozom, te meg csak csinálj egy jó játékot egy normális sztorival, ennyit kérünk. Nem kell mindenkinek tetszeni.”

Cory Barlog az elég komoly fenyegetődzésre mindössze ennyit válaszolt:

„Tényleg?”

David Jaffe, a God of War franchise legendás atyja azonban nem hagyta annyiban és Barlog védelmére kelt – nem is akárhogyan – az alábbi szavakkal vágva vissza fenyegetőzőnek:

„Mennyire jó, hogy már nem vagyok a God of War direktora (tartsd meg magadnak az inzultusaidat, f***fej!) Mert én nem leszek olyan kedves veled, mint Cory! Kiverném a sz*rt is belőled, minden nap. Komolyan. Bűn. Stop. Te anyaszomorító **, ha nem tetszik a játék, ne vedd meg. Ez nagy hatalom, de ez az egyetlen hatalom, ami a birtokodban van.”

A „Cuckman” inzultus egyébként egy másik játékra, a The Last of Us: Part 2-re és annak fejlesztőjére, Neil Druckmannra vonatkozik, akit szintén megfenyegettek, többször is, sőt, még az egyik karakter, Abby szinkronszínésznőjét és a hölgy családját is életveszélyes fenyegetések érték. Úgy látszik, Barlogot már előre próbálják fizikai fenyegetéssel presszionálni bizonyos szélsőséges mozgalmak szimpatizánsai, hogy ne alkalmazzon hasonló megoldásokat a következő God of Warban, vagy olyanokat, amelyek nekik nem tetszenek.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu