Milyen lenne a The Last of Us Part 2 60 fps-sel? Itt az összehasonlító videó! [VIDEO]

Az ElAnalistaDeBits nevű spanyol Youtube felhasználó egy editáló program segítségével mutatta meg, milyen látványban lenne részünk, ha a The Last of Us Part 2 60 fps-sel futna.

Amióta megérkezett a The Last of Us Part II, hatalmas siker volt a játékpiacon: a maga három nap alatt megtörtént 4 milliós eladásával egyértelműen a Sony eddigi legsikeresebb címe. Az eladások azóta is elképesztőek és várhatóan ez még jó ideig így is marad.

Már mutattunk arról egy összehasonlító videót, hogy milyen volt a játék az E3 2018-on és milyen ahhoz képest mennyit változott – negatív irányba. Most pedig az ElAnalistaDeBits nevű spanyol Youtube-felhasználó mutatja meg nekünk, hogy milyen lenne a játék, ha 30 fps helyett 60-nal futna.

A videót egy editáló program segítségével hozták össze, ezt mindjárt leszögezi a spanyol user videó elején. És hogy mennyire szemmel látható a különbség? Érdekes, hogy jó pár követője azt írta, hogy alig veszi azt észre. Szerintetek mennyire lehet látni?

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu