Monster Hunter film: a koronavírus miatt durván elhalasztották a bemutatót!

MOZI HÍREK – Míg a filmvásznon Paul W.S. Anderson és neje: Milla Jovovich a Resident Evil filmeknél a T-vírussal újra és újra sikeresen küzdenek meg (ilyen, vagy olyan módon) addig a valós életben ez a bravúr a koronavírussal nem jött össze.

Mármint nincs semmi baj, ők jól vannak, illetve a stáb többi tagja is, sőt, már a forgatásnak is vége, csak éppen a Sony halasztotta el idén, szeptemberről egészen 2021 áprilisára 23-ára a tervezett bemutatót.

A Sony közleményében csak annyi áll, hogy a film bemutatóját idén szeptemberről 2021. áprilisára (egészen pontosan annak utolsó előtti szombatjára, 23-ra) tették át, az okokat nem részletezték, de nyilvánvaló, hogy a koronavírus miatt továbbra is nagyjából zárva tartó mozik állnak a dolog hátterében. Ennek tükrében dönthetett úgy a Sony Pictures, hogy hét hónappal eltolja a mozipremiert. Elég furcsa egyébként a helyzet, mert már 2018 decemberében leforgatták és megvágták a filmet, szóval, mire mozikba kerül az alkotás, két és fél év is eltelt.

A film sztorijáról annyit lehet tudni, hogy egy olyan világban játszódik majd, amelyben veszélyes és hatalmas szörnyek uralják a környezetüket és Artemis őrnagyot (Milla Jovovich) és egységét egy portálon keresztül a modern, valós világból ebbe a szörnyekkel teli univerzumba teleportálják. Artemis kétségbeesett kísérletet tesz, hogy hazatérjen. Útközben találkozik egy rejtélyes vadásszal (Tony Jaa), aki a különleges képességei révén tudott életben maradni ebben a veszélyes világban. Ketten szövetkeznek és miközben állandóan harcolniuk kell a szörnyek ellen, folyamatosan küzdeniük kell, míg végül megtalálják a hazavezető utat. Mi csak remélni tudjuk, hogy az akció és a látvány terén valamit alkotnak Andersonék, mert a történet nem tűnik a film erősségének… (És még enyhén fogalmaztam…)

Ha inkább a legutóbbi Monster Hunter játék érdekelne, akkor kritikáját itt olvashatod el.

Forrás: The Wrap

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu